In dit artikel

Lactosevrij Genieten: De Beste Afslank Shakes (2023)

In dit artikel

Heb je last van lactose-intolerantie en ben je op zoek naar geschikte afslankshakes? Ik begrijp je uitdaging, omdat ik zelf hetzelfde probleem heb gehad, maar wist je dat er tegenwoordig veel opties zijn voor mensen met voedselallergieën en intoleranties? In dit artikel ga ik de beste lactosevrije afslankshakes belichten die geschikt zijn voor jou.

De reis naar een gezonder lichaam (en een blije maag) begint nu!

Key Takeaway

De beste afslank shake van 2023 is Orangefit Diet. Dit merk heeft een veganistische formule en bestaat voor 30% uit vitamines en mineralen en is verkrijgbaar in 4 smaken, met Vanille als mijn top favoriet!

Samenvatting

 • Lactose – intolerantie is een aandoening waarbij het lichaam lactose niet goed kan verteren, maar er zijn veel lactosevrije afslankshakes beschikbaar.
 • Enkele beste lactosevrije afslankshakes zijn Whey Isolate Zero, Natural Gold Whey, Whey Isolate en Zero Lactose Protein & Egg Protein.
 • Andere alternatieven voor lactosevrije eiwitshakes zijn plantaardige eiwitshakes, natuurlijke voedingsmiddelen, zelfgemaakte smoothies en eiwitbars.
 • Kies de optie die het beste bij je dieet en voedingsbehoeften past.

Lactose-intolerantie en afslankshakes

Lactose-intolerantie is een aandoening waarbij het lichaam lactose, oftewel melksuiker, niet goed kan verteren.

Wat is lactose-intolerantie?

Lactose-intolerantie is een probleem in je buik. Het heeft te maken met lactose. Lactose is een soort suiker in melk en melkproducten. Sommige mensen kunnen deze suiker niet goed afbreken.

Hun lichaam maakt niet genoeg van een stof aan die lactase heet. Zonder genoeg lactase, kan de lactose niet goed verteerd worden. Dit kan pijn en andere problemen in de buik geven.

Mensen met lactose-intolerantie moeten oppassen met wat ze eten en drinken. Ze moeten dingen kiezen die geen lactose hebben.

Geschikte eiwitshakes voor lactose-intolerantie

Als je lactose-intolerant bent, zijn er geschikte eiwitshakes die je kunt gebruiken. Hier zijn de beste opties:

 1. Whey Isolate Zero: Deze shake bevat geen lactose en is gemaakt van hoogwaardig wei-eiwit isolaat.
 2. Natural Gold Whey: Deze shake is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen toegevoegde lactose.
 3. Whey Isolate: Deze shake bevat weinig lactose en is een goede keuze voor mensen met een milde lactose-intolerantie.
 4. Zero Lactose Protein & Egg Protein: Deze shakes zijn gemaakt zonder toegevoegde lactose en bevatten plantaardige eiwitten.

De beste lactosevrije afslankshakes

Hier zijn enkele van de beste lactosevrije afslankshakes die je kunt proberen: Whey Isolate Zero, Natural Gold Whey, Whey Isolate, en Zero Lactose Protein & Egg Protein.

Whey Isolate Zero

Whey Isolate Zero is een van de beste lactosevrije afslankshakes die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze shake is speciaal ontwikkeld voor mensen met lactose-intolerantie en bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen.

Elke portie van de Whey Isolate Zero bevat 120 calorieën, 25 gram eiwit en slechts 2 gram koolhydraten. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die willen afvallen en tegelijkertijd hun eiwitinname willen verhogen.

De Whey Isolate Zero is ook gluten- en sojavrij, waardoor het geschikt is voor mensen met voedselallergieën of intoleranties. Met zijn lekkere smaak en hoogwaardige ingrediënten is deze shake zeker het proberen waard.

Natural Gold Whey

Natural Gold Whey is een van de beste lactosevrije afslankshakes. Deze shake is vrij van lactose, soja en gluten, waardoor het geschikt is voor mensen met voedselallergieën of intoleranties.

Het bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen, wat het een gezonde optie maakt voor gewichtsverlies. Natural Gold Whey bevat hoogwaardige eiwitten die kunnen helpen bij het opbouwen en behouden van spieren tijdens het afvallen.

Met 249 calorieën, 29 gram eiwitten en 14,9 gram koolhydraten per portie, is deze shake een voedzame maaltijdvervanger. Het is aan te raden om Natural Gold Whey twee keer per dag te gebruiken als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Whey Isolate

Whey Isolate is een van de beste lactosevrije afslankshakes die beschikbaar is. Het is een eiwitshake gemaakt van whey-isolaat, wat betekent dat het een hoge concentratie aan eiwitten bevat en weinig koolhydraten en vetten.

Whey Isolate is ideaal voor mensen met lactose-intolerantie, omdat het geen lactose bevat. Het is ook glutenvrij en vrij van kunstmatige smaakstoffen. Deze shake kan helpen bij gewichtsverlies doordat het de spiergroei en het herstel ondersteunt, terwijl het tegelijkertijd helpt om het hongergevoel te verminderen.

Met Whey Isolate kun je genieten van een heerlijke en gezonde manier om af te slanken zonder je zorgen te maken over lactose-intolerantie.

Zero Lactose Protein & Egg Protein

Zero Lactose Protein & Egg Protein zijn twee geweldige opties voor mensen die een lactosevrij dieet volgen. Deze eiwitshakes bevatten geen lactose, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met lactose-intolerantie.

Bovendien zijn ze ook vrij van toegevoegde suikers en zoetstoffen. Zero Lactose Protein is gemaakt van wei-eiwit isolaat en bevat hoge kwaliteit eiwitten die belangrijk zijn voor spierherstel en -opbouw.

Egg Protein wordt daarentegen gemaakt van eiwitten uit eieren en is ook rijk aan essentiële aminozuren. Beide shakes kunnen helpen bij gewichtsverlies en zijn handige maaltijdvervangers voor een gezonde levensstijl.

Alternatieven voor lactosevrije eiwitshakes

Er zijn ook andere opties beschikbaar voor mensen die geen lactosevrije eiwitshakes willen gebruiken. Hier zijn enkele alternatieven:

 • Plantaardige eiwitshakes: Er zijn verschillende merken die veganistische eiwitshakes aanbieden, gemaakt van plantaardige eiwitbronnen zoals erwten, rijst of hennep. Deze shakes zijn vrij van lactose en kunnen een goede keuze zijn voor mensen met lactose-intolerantie.
 • Natuurlijke voedingsmiddelen: In plaats van een shake kun je natuurlijke voedingsmiddelen eten die rijk zijn aan eiwitten, zoals magere vleeswaren, vis, eieren, tofu, bonen, noten en zaden. Deze voedingsmiddelen bevatten geen lactose en kunnen helpen om je eiwitinname te verhogen.
 • Zelfgemaakte smoothies: Je kunt ook zelf gezonde smoothies maken met ingrediënten naar keuze. Gebruik bijvoorbeeld lactosevrije melkvervangers zoals amandelmelk of kokosmelk als basis en voeg fruit, groenten en eventueel een eiwitrijk poeder toe. Op deze manier kun je genieten van een heerlijke en gezonde drank zonder lactose.
 • Eiwitbars: Als je onderweg bent of behoefte hebt aan een snelle eiwitboost, kun je kiezen voor eiwitbars. Er zijn verschillende merken die lactosevrije eiwitbars aanbieden die handig zijn om mee te nemen en te eten wanneer dat nodig is.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken hoe lactose-intolerantie invloed kan hebben op de keuze van afslankshakes en de beste lactosevrije opties die beschikbaar zijn. Deze lactosevrije shakes zijn geschikt voor mensen met voedselallergieën of intoleranties en bevatten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen.

Door te kiezen voor lactosevrije afslankshakes, kunnen mensen genieten van hun dieet zonder zich zorgen te maken over lactose-intolerantie. Probeer deze shakes en geniet van een gezonde en smaakvolle manier van afvallen!

Meer over ‘Afslank Shakes’

In de wereld van afvallen en diëten hebben afslank shakes herbalife een prominente plaats verworven. Het was een zonnige dag toen Anna besloot meer te weten te komen over de verschillende soorten afslank shakes op de markt. Ze stuitte al snel op etos afslank shakes en vroeg zich af of deze effectief zouden kunnen zijn in haar strijd tegen de kilo’s.

Anna, nieuwsgierig geworden, besloot afslank shakes te kopen en keek naar de verschillende merken en formules. Ze overwoog afslank shakes modifast en las over hoe afslank shakes zonder suiker haar konden helpen bij het behouden van een gebalanceerd dieet.

Ook ontdekte ze afslank proteine shake, en de vele afslank shakes recepten beschikbaar, die ze gemakkelijk thuis kon maken. Ze was vooral geïnteresseerd in afslank shakes zonder suiker en de lactosevrije opties zoals afslank shakes lactosevrij, aangezien ze lactose-intolerant is.

Ze overwoog zelfs afslank shakes cambridge te proberen, nieuwsgierig naar hun smaak en effectiviteit. Ze vroeg zich af, “zijn afslank shakes gezond?” en begon te lezen over de verschillende manieren om afslank shakes te gebruiken.

Ze vond het ook handig dat er afslankshakes kant en klaar beschikbaar waren voor als ze het te druk had. Ze zag dat ze zelfs afslankshakes bij bol.com kon bestellen, wat haar winkelervaring veel gemakkelijker maakte. Voor meer professioneel advies besloot Anna ook de lokale afslankshakes apotheek te bezoeken.

Naarmate Anna meer leerde, vroeg ze zich af, “helpen afslankshakes echt bij gewichtsverlies?” en besloot dat de tijd rijp was om een keuze te maken en haar reis naar een gezonder leven te beginnen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de beste lactosevrije afslank shakes?

De beste lactosevrije afslank shakes zijn de vegan afslankshake. Ze zijn ook goed voor mensen met lactose-intolerantie.

2. Kan ik afvallen met dieet shakes?

Ja, dieet shakes zoals proteïne shake kunnen worden gebruikt als maaltijdvervanger voor gewichtsverlies en helpen bij het afvallen en diëten.

3. Wat is een goede lactosearme eiwitshake?

Een goede lactosearme eiwitshake is er één met veel eiwitpoeder en weinig suiker. Het kan worden gebruikt als een supplement bij gezonde voeding.

4. Waar kan ik gezonde smoothie recepten vinden?

Er zijn veel gezonde smoothie recepten online. Ze kunnen helpen bij gezondheid en gewichtsverlies.

» Referenties


1. Davis, Lisa M., Coleman, Christopher, Kiel, Jessica, Rampolla, Joni, Hutchisen, Tammy, Ford, Laura, Andersen, Wayne S., & Hanlon-Mitola, Andrea. (2010). Efficacy of a meal replacement diet plan compared to a food-based diet plan after a period of weight loss and weight maintenance: a randomized controlled trial. Nutr J, 9(11).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2851659/

2. Cheskin, LJ., Mitchell, AM., Jhaveri, AD., Mitola, AH., Davis, LM., Lewis, RA., Yep, MA., & Lycan, TW. (2008). Efficacy of meal replacements versus standard food-based diet for weight loss in type 2 diabetes: a controlled clinical trial. Diabetes Educ, 34(118-127). doi: 10.1177/0145721707312463.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18267998/

3. Heymsfield, SB., van Mierlo, CAJ., van der Knaap, HCM., Heo, M., & Frier, HI. (2003). Weight management using a meal replacement strategy: meta and pooling analysis from six studies. Int J Obes Relat Metab Disord, 27(537-49). doi: 10.1038/sj.ijo.0802258.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12704397/

4. Ashley, JM., Herzog, H., Clodfelter, S., Bovee, V., Schrage, J., & Pritsos, C. (2007). Nutrient adequacy during weight-loss interventions: a randomized study in women comparing the dietary intake in a meal replacement group with a traditional food group. Nutr J, 6(6-12). doi: 10.1186/1475-2891-6-12.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17592648/

» Referenties

Conclusie beste afslank shakes 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Lactosevrij Genieten: De Beste Afslank Shakes (2023)

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips