In dit artikel

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Afslank Receptenbijbel Review (2023)| Een Gezonde Levensstijl!

In dit artikel

Afvallen en een gezonde levensstijl behouden kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig is er de Afslank Receptenbijbel, een gids die je helpt bij het afvallen en het behouden van een gezonde levensstijl. In dit artikel zullen we bespreken wat de Afslank Receptenbijbel is, hoe je deze kunt gebruiken en hoe deze je kan helpen bij het afvallen.

Kort samengevat:

De beste en lekkerste recepten om mee af te vallen, vind je naar mijn mening in de Afslank Receptenbijbel!
✅ Geen streng dieet of kans op een jojo effect, met deze aanpak o.b.v. wetenschappelijk onderzoek;
✅ 140+ heerlijke recepten (ook met gezonde toetjes zonder teveel koolhydraten);
❌ Het effect van de strakke buik bijbel is afhankelijk van jouw eigen inzet.

Herken jij jezelf hierin?

Ben je benieuwd of de Afslank Receptenbijbel samengevat ook iets voor jou is? Kijk dan even of je jezelf herkent in onderstaande punten:

✅ Je wilt koolhydraatarm eten, maar hebt geen zin in een streng koolhydraatarm dieet;

✅ Je hebt het gevoel dat je huidige voedingspatroon compleet verdwenen is en je vaker ongezond dan gezond eet;

✅ Je zoekt een duidelijk geschreven handleiding die je vertelt wat je het beste kunt eten;

✅ Je wilt onnatuurlijk voedingsmiddelen vermijden en gezonde vetten kiezen i.p.v. ongezonde;

✅ Je zoekt een boek waarin ook specifiek veganistische recepten staan;

✅ Je geeft de voorkeur aan een fysiek boek, zodat je er echt in kunt bladeren;

✅ Je wilt niet alleen maar bezig zijn met het aantal calorieën in je favoriete gerecht, maar ook nog kunnen genieten;

✅ Je wilt niet veel geld uitgeven zonder ervan overtuigd te zijn dat een dieet ook voor jou werkt;

✅ Je zoekt een ‘dieet’ dat erg praktisch is en op iedereen toepasbaar, zodat je er ook met je partner en/of kinderen aan kunt deelnemen.

Dan heb ik goed nieuws voor je; de Afslank Receptenbijbel ofwel de strakke buik bijbel kun je niet alleen als digitaal boek bestellen, maar ook in de vorm van het fysieke boek. En het zal je helpen om af te vallen zonder dat je honger hoeft te lijden. Het heeft al duizenden mensen geholpen, dus jij kan de volgende zijn als je wilt!


Bekijk meer productinformatie

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel is een gids die is samengesteld door een team van diëtisten en voedingsdeskundigen. De receptenbijbel bevat een selectie van recepten die zijn ontworpen om je te helpen af te vallen en een gezonde levensstijl te behouden. De recepten zijn samengesteld uit gezonde en voedzame ingrediënten die helpen om je hongergevoel te verminderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren.

Daarnaast bevat de receptenbijbel ook voedingsadviezen en oefeningen die zijn bedoeld om je te helpen bij het afvallen en het behouden van een gezonde levensstijl. De receptenbijbel is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en doeltreffende manier om af te vallen.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Over de Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel biedt tal van voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en doeltreffende manier om af te vallen. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

 • Gezonde gerechten: De recepten in de receptenbijbel zijn samengesteld uit gezonde en voedzame ingrediënten die helpen om je hongergevoel te verminderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van langzame koolhydraten in plaats van snelle, waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt en minder de neiging hebt om te snacken;
 • Voedingsadvies: De receptenbijbel bevat ook voedingsadviezen die zijn bedoeld om je te helpen bij het afvallen en het behouden van een gezonde levensstijl;
 • Handige bonussen: Je krijgt bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel 5 interessante bonussen. Deze zullen je helpen om sneller én op een leukere manier resultaat te behalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gezonde desserts om je vingers bij af te likken?!
 • Gebruiksvriendelijk: De receptenbijbel is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Het is daardoor het ideale receptenboek voor het hele gezin. Hieronder lees je waarom!
Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Hoe gebruik je de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel is gemakkelijk te gebruiken en kan op een aantal manieren worden geïmplementeerd in je dagelijkse leven. Hieronder geven we een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van de receptenbijbel:

 1. Bekijk de recepten: Kijk door de recepten in de receptenbijbel en kies degene die je lekker vindt. Weet dat elk recept weinig koolhydraten bevat en dus zorgt dat je je resultaten gaat behalen.
 2. Verzamel ingrediënten: Verzamel de ingrediënten die nodig zijn voor het recept dat je hebt gekozen. De gezonde recepten zijn helemaal uitgewerkt, zodat je precies ziet wat er nodig is.
 3. Volg de stappen: Volg de stappen in het recept en bereid het gerecht volgens de aanwijzingen. Zo wordt gezond eten ineens een stuk gemakkelijker.
 4. Pas aan individuele voedingsbehoeften aan: Als je bepaalde voedingsbeperkingen hebt (eet je soms veganistisch of vegetarisch?), dan kun je de recepten aanpassen aan je individuele voedingsbehoeften.
 5. Combineer met oefeningen en andere gezonde gewoonten: Om het meeste uit de receptenbijbel te halen, raden we aan om de recepten te combineren met fysieke oefeningen en andere gezonde gewoonten. Uiteindelijk is gezond eten in combinatie met voldoende beweging de beste en meest gezonde manier om af te vallen.

Wie is Oscar Helm?

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is ontstaan uit een duidelijke missie. Hij wil mensen helpen om snel overtollig buikvet te laten verbranden, zonder honger te hoeven lijden of te jojoën in gewicht. Dankzij de eenvoudig te maken afslank recepten in zijn boek, is dat mogelijk. Maar hoe dat zo gekomen is? Dat vertelt Oscar Helm op zijn website.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Hij heeft dit ultieme afslank programma ontwikkeld, omdat al die waardeloze diëten die hij door de jaren heen geprobeerd heeft, nutteloos waren. Ze zorgden voor meer honger en op de lange termijn juist voor schommelingen in het gewicht. Blijvend afvallen is de wens van veel mensen, maar een dieet volhouden blijkt in de praktijk gewoon heel ingewikkeld. Je kunt echter dankzij de Afslank Receptenbijbel makkelijk afvallen én volhouden. Daardoor behoud je je ideale gewicht gemakkelijker en zal je je veel prettiger in je vel voelen. De Afslank Receptenbijbel bestaat inmiddels niet alleen als e-book, maar ook als fysiek boek. En het staat vol met heerlijk koolhydraatarm eten waardoor jij het lichaam van je dromen krijgt.

Oscar Helm creërde naar eigen zeggen een ‘leuk dieet’. Dat wil zeggen: simpel te bereiden gerechten met de juiste ingrediënten die ook nog eens lekker smaken. Er staan inmiddels meer dan 140 lekkere recepten voor een snelle vetverbranding in – ook specifiek veganistische recepten en vegan gezonde tussendoortjes om je vingers bij af te likken. En Oscar Helm? Die timmert ondertussen door aan de weg en helpt zo steeds meer Nederlanders dankzij zijn ultieme afslank programma aan een slank en gezond lichaam.

Afslank Receptenbijbel reviews

Veel mensen hebben succes gehad met de Afslank Receptenbijbel en hebben gewicht verloren terwijl ze een gezonde levensstijl kregen. Hieronder hebben we enkele Afslank Receptenbijbel ervaringen op een rijtje gezet:

“Het zal tegenstrijdig klinken, maar ik heb de receptenbijbel gekocht en het is géén dieet. En toch heb ik er de meeste gezondheidsvoordelen door ervaren de afgelopen tijd. Het aantal recepten in het digitale boek is precies goed; niet overweldigend, maar wel genoeg variatie. Ik vind dit receptenboek echt de moeite waard en ik ben er heel blij mee. Inmiddels 6kg kwijt!”, schrijft Leonie in haar Afslank Receptenbijbel review.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Lieselotte schrijft: “Bedankt Oscar Helm, ik heb je boek binnen. Ik wil er graag goed uitzien en in vorm blijven, maar ik ben geen 18 meer. Mijn zelfvertrouwen daalde daardoor de afgelopen jaren. Daarom besloot ik je boek te kopen. Ik heb al een hoop kilo’s verloren en ik zie aan de blikken van mannen dat ik weer in trek ben. Dit geeft ook mijn zelfvertrouwen terug (naast mijn figuur). Ik ben zo enorm blij, dank je wel!”

“Een receptenboek dat voor iedereen is, klonk voor mij nogal ongeloofwaardig. Ik eet namelijk vegetarisch en de meeste diëten houden daar geen rekening mee. Toch wordt er in de afslank bijbel duidelijk onderscheid gemaakt en kun je ook als vegetariër of veganist lekker meedoen. De doelgroep afslank receptenbijbel is heel breed. Belangrijkste is dat ik weer extra recepten heb om op tafel te zetten en die recepten bestaan alleen uit gezonde ingrediënten”, vertelt Marko.


Bekijk meer productinformatie

Eigen ervaring met de Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is een geweldige gids voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en doeltreffende manier om af te vallen. De recepten zijn samengesteld uit gezonde en voedzame ingrediënten die helpen om je hongergevoel te verminderen en tegelijkertijd de stofwisseling te stimuleren. Daarnaast bevat de receptenbijbel ook voedingsadviezen en oefeningen die zijn bedoeld om je te helpen bij het afvallen en het behouden van een gezonde levensstijl.

Met de Afslank Receptenbijbel kun je afvallen zonder je levensstijl te veranderen. De receptenbijbel is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te volgen, zodat je snel en gemakkelijk gezonde gerechten kunt maken op basis van koolhydraatarme recepten.

Veel mensen hebben succes gehad met de Afslank Receptenbijbel en hebben gewicht verloren terwijl ze een gezonde levensstijl behielden. Ik ben er daar één van! Na 3 maanden met dit boek in de weer te zijn geweest, was ik ruim 7 kilo kwijt. Ik raad de Afslank Receptenbijbel aan aan iedereen die op zoek is naar een gezonde en doeltreffende manier om af te vallen. Vooral omdat de recepten lekker én simpel zijn. Ook jij kan het!

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Receptenboek Afslank Receptenbijbel kopen? Tijdelijk bijna 50% korting!

Ben je benieuwd naar welke recepten er allemaal in de Afslank Receptenbijbel staan? Dan wordt het hoog tijd om hem te bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, er geldt namelijk een enorme korting op dit moment. Zo kun je het digitale boek bestellen voor slechts €27, maar als je liever het digitale én fysieke boek ontvangt dan kost je dat maar €37. Normaal gesproken staat de prijs op €50, dus pak je kans nu de korting geldt!

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Dit receptenboek bevat overigens ook nog een flink aantal interessante bonussen. Bij een bestelling op de Afslank Receptenbijbel krijg je die er helemaal gratis bij:

✅ Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

✅Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

✅Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes

✅Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes

✅Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Ben je bereid om er echt voor te gaan? En wil je dat slanke lichaam (terug)krijgen? Dan is de Afslank Receptenbijbel de ideale tool om je hierbij te helpen. Voor een kleine investering krijg je een hoop waarde voorgeschoteld. En ik weet zeker dat je op deze manier weer meer plezier krijgt in gezond eten, zodat je op de lange termijn gezonde keuzes blijft maken voor jezelf!


Bekijk meer productinformatie

Garanties op de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Dat Oscar Helm een geweldige methode heeft ontwikkeld, dat weet hij wel. En de mensen die jou voorgingen, zijn er ook van overtuigd. Maar als jij toch nog twijfelt, dan is het goed om te weten dat je verschillende garanties krijgt wanneer je de Afslank Receptenbijbel besluit te kopen.

Garantie 1: Niet goed = geld terug

Oscar is ervan overtuigd dat dit boek je gaat helpen om je afslankdoelen te behalen. Je lichaam gaat namelijk weer in de vetverbranding stand, waardoor je al snel vet zal verliezen. Oscar is zelfs zó overtuigd van het succes van dit boek, dat hij het je risicovrij laat uitproberen. Als je het boek of de digitale versie gekocht hebt en niet overtuigd bent, dan kun je (ongeacht je reden hiervoor) het complete bedrag teruggestort krijgen. Je hoeft daarvoor alleen een mailtje te sturen. Doe dit wel binnen 60 dagen na aankoop.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Garantie 2: Binnen 1 minuut starten

Een andere garantie die Oscar Helm biedt, is dat je na betaling al binnen 1 minuut kunt starten. Je kunt het digitale pakket namelijk direct downloaden op je computer. Het fysieke boek volgt binnen enkele werkdagen per post (als je die ook besteld hebt), maar daar hoef je dus niet op te wachten.

Afslank Receptenbijbel krijg inkijkexemplaar

Wil je nóg meer zekerheid? Er is een Afslank Receptenbijbel exemplaar van enkele pagina’s dat je vooraf al kunt bekijken. Zo weet je nog beter wat je kunt verwachten als je dit boek aanschaft.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

De reden dat diëten vaak niet werken

Diëten werken vaak niet op de lange termijn en kunnen leiden tot het zogenaamde jojo-effect om verschillende redenen:

 1. Onrealistische beperkingen: Veel diëten leggen strikte en onrealistische beperkingen op aan wat je kunt eten. Dit kan leiden tot gevoelens van frustratie en vermindert je plezier in het eten/leven, wat het moeilijk maakt om het dieet op de lange termijn te volgen.
 2. Tijdelijke veranderingen: Diëten worden vaak gezien als tijdelijke maatregelen om gewicht te verliezen, in plaats van blijvende veranderingen in levensstijl. Zodra mensen hun streefgewicht bereiken, keren ze vaak terug naar hun oude eetgewoonten, waardoor ze het verloren gewicht snel weer aankomen. Die oude eetgewoonten werkten namelijk niet en dat zullen ze nu ook niet doen.
 3. Metabolisme-aanpassingen: Wanneer je extreem in calorieën beperkt, kan je metabolisme vertragen. Dit betekent dat je lichaam minder calorieën verbrandt, zelfs als je minder eet, wat het moeilijker maakt om af te vallen en makkelijker om aan te komen wanneer je weer normaal begint te eten. Dat is ook de reden dat mensen die vaak en extreem diëten, het niet voor elkaar krijgen om blijvend resultaat te behalen. Hun metabolisme is dan zo in de war geraakt, dat er geen gezonde balans meer is.
 4. Verlies van spiermassa: Sommige diëten stimuleren snel gewichtsverlies door een combinatie van vet en spiermassa te verliezen. Dit is echter niet gezond en kan leiden tot een minder gezonde lichaamssamenstelling. Spierweefsel is namelijk heel belangrijk voor een gezond metabolisme, dus dat zou je niet moeten verliezen.
 5. Emotionele aspecten: Diëten kunnen emotioneel zwaar zijn. Constant bezig zijn met restricties en gewichtsverlies, kan stress en angst veroorzaken. En dat kan weer leiden tot eetbuien en overeten als een manier om met die emoties om te gaan.
 6. Ontbreken van een langetermijnplanning: Veel diëten richten zich op kortetermijnresultaten en missen een duidelijk plan voor gewichtsverlies op de lange termijn.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken en het jojo-effect te vermijden, is het vaak effectiever om te focussen op het aanpassen van je eetgewoonten en levensstijl op een manier die je op de lange termijn kunt volhouden. Met de Afslank Receptenbijbel lukt dat!

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Waarom koolhydraatarme recepten?

De reden dat Oscar vooral koolhydraatarme recepten in zijn recepten boek Afslank Receptenbijbel zet, is omdat deze je helpen om je vetverbranding te activeren. Normaal gesproken zijn koolhydraten de energiebron die je lichaam gebruikt voor al haar processen. Ga je minder koolhydraten eten, dan worden je vetreserves aangesproken voor het creëren van energie. En dat leidt ook tot de volgende voordelen:

1. Vermindering van calorie-inname

Eén van de belangrijkste redenen waarom koolhydraatarm eten effectief kan zijn voor gewichtsverlies, is omdat het de totale calorie-inname beperkt. Koolhydraten leveren calorieën en door hun inname te verminderen, verminder je automatisch het aantal calorieën dat je op een dag tot je neemt. Dit kan leiden tot gewichtsverlies, vooral als je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt.

2. Bevordering van verzadiging

Koolhydraatarme diëten bevatten vaak meer eiwitten en gezonde vetten. Deze voedingsstoffen kunnen helpen om een langer gevoel van verzadiging te creëren. Wanneer je je verzadigd voelt, heb je minder snel honger, wat kan helpen voorkomen dat je te veel eet en je calorie-inname verhoogt.

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

3. Insulinebeheersing

Een ander voordeel van koolhydraatarm eten is dat het kan helpen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en het verminderen van schommelingen in insuline. Insuline is een hormoon dat de opslag van vet bevordert. Door de koolhydraatinname te verminderen, kan de vetverbranding worden gestimuleerd en de vetopslag verminderd.

4. Verhoogde vetverbranding

Koolhydraatarme diëten dwingen het lichaam om vetten te gebruiken als primaire energiebron in plaats van koolhydraten. Dit kan leiden tot een verhoogde vetverbranding, vooral als je in een staat van ketose komt. Ketose is een metabolische toestand waarbij het lichaam ketonen produceert uit vetten voor energie.

5. Verminderde waterretentie

Koolhydraten kunnen water vasthouden in het lichaam. Door de koolhydraatinname te beperken, kun je overtollig watergewicht verminderen, wat kan resulteren in een snelle aanvankelijke afname van het lichaamsgewicht.

Meer over diëten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen ook eens op dieet of detox.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de Smoothie Afslankbijbel.

Wil je meer weten over al deze dieet mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Afslank Receptenbijbel Review Een Gezonde Levensstijl!

Meest gestelde vragen over de Afslank Receptenbijbel

Heb je nog vragen over het receptenboek Afslank Receptenbijbel? Ik heb de meest gestelde vragen hieronder voor je beantwoord.

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel is een boek dat je kunt bestellen om af te vallen. Het staat vol met koolhydraatarme recepten en andere afslank recepten. Zo kun je op een verantwoorde, gezonde en toch lekkere manier afvallen. Juist wanneer je weinig inspiratie hebt op het gebied van gezonde voeding, is de Afslank Receptenbijbel het ideale boek om je bij te staan bij een koolhydraatarm dieet.

Wat zijn de voordelen van de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel biedt tal van voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en doeltreffende manier om af te vallen, zoals gezonde recepten, voedingsadviezen en oefeningen. De koolhydraatarme recepten zijn verrassend én lekker, evenals de vegetarische recepten die erin staan. Door hoe de Afslank Receptenbijbel opgebouwd is, is hij heel toegankelijk voor een breed publiek.

Is de Afslank Receptenbijbel geschikt voor mensen met specifieke voedingsbeperkingen?

Ja, de recepten in de Afslank Receptenbijbel kunnen worden aangepast aan individuele voedingsbehoeften. Zo staan er ook tips voor vegetarische gerechten in. Tip: kijk ook even naar het Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar als je een voorproefje wilt krijgen op het e-book. Oscar Helm heeft namelijk niet alleen gedacht aan diners, maar ook aan gezonde toetjes en gezonde tussendoortjes.

Hoe kan de Afslank Receptenbijbel samengevat worden, en hoe verschilt dit van een regulier dieet?

De Afslank Receptenbijbel, gecreëerd door Oscar Helm, is een omvangrijke gids vol met diverse koolhydraatarme en gezonde recepten, ontworpen om individuen te ondersteunen bij het afvallen. Het bevat niet alleen recepten maar ook voedingsadviezen en tips over hoe je gezond kunt blijven. In tegenstelling tot een eerst dieet, dat vaak restrictief is en beperkte voedingsopties biedt, streeft de Afslank Receptenbijbel ernaar om een breed scala aan smakelijke en voedzame maaltijden aan te bieden die passen bij verschillende voedingsbehoeften en -voorkeuren, waaronder vegetarische opties en orthomoleculair voedingsadvies.

Zijn alle recepten die in de Afslank Receptenbijbel staan orthomoleculair verantwoord, en is de receptenbijbel van Oscar Helm een goede start voor mensen die voor het eerst een dieet volgen?

Ja, veel van de recepten in de Afslank Receptenbijbel houden rekening met orthomoleculair voedingsadvies, wat inhoudt dat de voedingsmiddelen in de recepten gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn. De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm is een uitstekend startpunt voor mensen die voor het eerst een dieet volgen, omdat het een breed scala aan recepten en voedingsadviezen bevat, waardoor beginners een verscheidenheid aan voedingsopties hebben om uit te kiezen, terwijl ze ook leren over gezonde eetgewoonten.

Welke variëteit aan recepten kan men verwachten te vinden in de Afslank Receptenbijbel van Oscar, en hoe toegankelijk zijn deze voor mensen met weinig kookervaring?

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm biedt een rijke variëteit aan recepten, waaronder koolhydraatarme, vegetarische, en gezonde toetjes en tussendoortjes, die geschikt zijn voor mensen met diverse voedingsvoorkeuren en -beperkingen. Mensen met weinig kookervaring kunnen ook profiteren van de receptenbijbel, aangezien de recepten duidelijk en eenvoudig te volgen zijn, met stapsgewijze instructies en tips om het kookproces te vergemakkelijken. Het maakt niet uit of je een ervaren kok bent of net begint; de Afslank Receptenbijbel is toegankelijk voor iedereen die gezonde en lekkere maaltijden wil bereiden.

» Referenties


1. Hobbs, Suzanne Havala. (2005). Attitudes, Practices, and Beliefs of Individuals Consuming a Raw Foods Diet. EXPLORE, Volume 1, Issue 4, 272-277.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1550830705002041

2. Mullin, Gerard E. (2010). Search for the Optimal Diet. Nutrition in Clinical Practice, Volume 25, Issue 6, 581-584.
https://aspenjournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1177/0884533610385705

3. Knight, Christine. (2012). “An alliance with Mother Nature”: Natural food, health, and morality in low-carbohydrate diet books. Food and Foodways, Volume 20, Issue 2, 102-122.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07409710.2012.680352

» Referenties

Conclusie beste afslank receptenbijbel 2023


Bekijk meer productinformatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Afslank Receptenbijbel Review (2023)| Een Gezonde Levensstijl!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips