In dit artikel

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Affiliate Held Review (2023) | Meer Online Omzet + Korting!

In dit artikel

Je hebt vast weleens iets gehoord over affiliate marketing. Dit is een online-verdienmodel waarbij men producten promoot, in ruil voor affiliate commissies. Als je affiliate producten gaat promoten, dan is een affiliate website natuurlijk onmisbaar. In deze Affiliate Held review gaan we kijken wat de Affiliate Held Plugin precies is. Op basis van mijn ervaringen, de reviews van anderen én de voordelen bekijken we of deze tool de moeite waard is als affiliate marketeer. 

Kort samengevat:

Ik ben van mening, dat Affiliate Held de beste affiliate marketing tool is om te gebruiken als affiliate marketeer.
✅De tool is volledig in het Nederlands
✅Geschikt voor beginnende en ervaringen affiliate marketeers
✅Je ontvangt 10% korting met de kortingscode GROEI
❌ Je kunt het thema niet helemaal naar je persoonlijke wensen aanpassen

Mijn ervaring met Affiliate Held?

Nu ik Affiliate Held inzet voor mijn affiliate website, heb ik gemerkt hoeveel tijd ik overhoud. Ik gebruik de tool voor het inladen van affiliate producten en dit gaat sneller dan voorheen. Ik deed alles handmatig en dat zorgde op den duur voor veel frustratie.

Bovendien was ik wekelijks bezig met onderhoudswerkzaamheden, waardoor ik niet aan mijn campagnes kon werken. Nu ik Affiliate Held gebruik kan ik mij weer richten op content schrijven en samenwerkingen met affiliate netwerken.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Ik ben dus zeer tevreden met Affiliate Held. Hoewel ik de blokken niet helemaal aan mijn persoonlijke wensen kan aanpassen, heb ik wel gemerkt dat er altijd iets tussen staat dat bij de huisstijl van mijn website past. Die zorgen waren dus onterecht.

En omdat je kunt deelnemen aan de Academy, hoef je je ook geen zorgen te maken als je weinig kennis bezit over affiliate marketing. Dankzij Affiliate Marketing 101 en Premium Partnerships, leer je alles over affiliate netwerken, commissies en succesvolle strategieën.

Dat Affiliate Held Nederlands is, dat vind ik het grootste pluspunt. Veel tools zijn Engelstalig en daar is niet iedereen even goed in. Kortom: ik kan Affiliate Held ten zeerste aanraden. Ik kan het ook aan beginnende affiliates aanraden, want ik heb gemerkt dat dit een goede basis is.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een speciaal ontwikkelde WordPress Plugin, waarmee je als marketeer gemakkelijk en snel affiliate producten kunt plaatsen op je website. Ik kan je verklappen dat dat handig is, want op deze manier gaat het inladen van producten sneller en overzichtelijker.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Affiliate Held is een WordPress Plugin en kun je aanschaffen voor je WordPresswebsite. Weet je wat het leuke van deze Affiliate Plugin is? De tool is mede tot stand gekomen door frustraties. Ja, echt waar. De oprichters, Jari en Dennis, kwamen er namelijk achter hoe veel werk het is om keer op keer nieuwe affiliate producten in te laden én up-to-date te houden.

Dat kon beter, toch? De zoektocht naar een geschikte tool leverde niks op, want geen enkele was Nederlandstalig. Dat zou opnieuw obstakels opleveren, want Jari en Dennis zochten juist naar de best mogelijke support voor marketeers om een succesvolle affiliate website te runnen.

Er ging een flinke tijd overheen en uiteindelijk kwam Affiliate Held tot stand. Nu zijn er heel veel affiliate tools beschikbaar, maar het was Affiliate Held die mijn aandacht trok. De wortels van de tool liggen namelijk in Nederland en dat zien we niet vaak. Laten we snel verder kijken wie de oprichters van Affiliate Held zijn.

Wie zijn de oprichters van Affiliate Held?

Aan het begin van deze Affiliate Held review heb ik je kort verteld wie de gezichten achter de Affiliate Held Plugin zijn. Daar ga ik je wat meer over vertellen. De oprichters van Affiliate Held zijn Jari Dohmen en Dennis van de Ven.

Beide heren hebben de nodige ervaring op het internet.

Waar Dennis van de Ven veel ervaring heeft met het bouwen van WordPresswebsite, heeft Jari Dohmen juist veel kennis van affiliate websites. Zoals ik je eerder al vertelde, is Affiliate Held het resultaat van verschillende frustraties. Van de heren zelf, maar ook van andere affiliates. Uiteindelijk werd Affiliate Held in 2021 op de markt gebracht en heeft sindsdien verschillende marketeers bijgestaan.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Wat heeft Affiliate Held allemaal te bieden?

In de korte tijd dat de Affiliate Plugin op de markt is, heeft het een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben er tijdens mijn onderzoek achter gekomen dat Affiliate Held verschillende tools te bieden heeft. Je kiest zelf welke tools bij je website en bij je werkzaamheden aansluiten. Ik heb de Affiliate Plugins onder de loep gelegd en in het onderstaande overzicht voor je beschreven.

Affiliate Held Plugin voor affiliate producten

De eerste tool die je kunt gebruiken voor je affiliate website, is de Affiliate Held Plugin en deze heb ik in deze review al kort met je besproken. Via deze tool kun je de gewenste affiliate producten inladen en er vervolgens vanuit gaan dat deze up-to-date blijven. Als expert ben ik vaak affiliates tegengekomen die niet enthousiast zijn over de thema’s van de plugin.

Zij willen juist dat ze aansluiten op het thema van de website. Ik heb ontdekt dat dat geen terechte angst is. Want je kunt zelf kiezen hoe de producten worden gepresenteerd op je website. Zo kun je een automatische inhoudsopgave instellen en is er zelfs een veelgestelde vragen module die je kunt inzetten.

Ik heb gezien dat iedere affiliate zijn of haar eigen huisstijl kan aanhouden, ongeacht of ze Affiliate Held gebruiken. Nu heb ik nog een leuke verrassing voor je, want met de kortingscode GROEIontvang je 10% korting op je aankoop.

Affiliate Held Ai

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb de laatste maanden veel gelezen over het gebruik van Al. Dit staat voor Artificiële Intelligentie en dit is een machine die in opdracht allerlei creatieve handelingen kan verrichten. Denk aan afbeeldingen en foto’s maken, maar ook aan teksten. Gezien deze ontwikkelingen, biedt Affiliate Held de tool Affiliate Held Al.

Via deze tool kun je ChatGPT opdrachten geven en vervolgens laten uitvoeren. Heb je ChatGPT vaker gebruikt? Dan ben je misschien, net als ik, niet stuk van de kwaliteit. De teksten zijn vaak oppervlakkig of staan vol met nutteloze informatie. Om ervoor te zorgen dat er kwalitatieve content uit ChatGPT rolt, heeft Affiliate Held de Affiliate Held Al tool ontwikkelt.

Met deze tool geef je de juiste opdrachten, zoekwoorden en schrijfstijl door, waardoor er goede content voor je affiliate website krijgt. En weet je wat het leuke is? Met de kortingscode GROEI ontvang je 10% korting op je aankoop. Zo wordt de investering al wat kleiner.

Affiliate Held Thema

Tot slot is het Affiliate Held Thema een tool die je als WordPress Plugin kunt gebruiken. Dit is een handige tool als je professionele affiliate sites wilt bouwen, maar geen technische kennis bezit. Met behulp van deze tool, maak in je een handomdraai prachtige lay-outs, waardoor de geschreven content beter scoort in Google.

Want hoe beter je site scoort, hoe meer bezoekers en commissies je ontvangt. Van koppen tot banners: jij bepaald de huisstijl van je website. Met de kortingscode GROEI ontvang je ook nog eens 10% korting op je aankoop.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Wat houdt de Academy in?

Wil je Affiliate Held gebruiken of denk je hierover na? Heb je de website van Affiliate Held al kort bekeken? Dan is het kopje ‘Academy’ je misschien al opgevallen. Ik was zelf eveneens nieuwsgierig en vond dat dit onderdeel niet mocht ontbreken in deze Affiliate Held review. De Academy is een plek waar je cursussen kunt volgen. Hierbij heb je twee mogelijkheden en deze ga ik met je bespreken.

Affiliate Marketing 101

Toen ik begon met affiliate marketing, wist ik niet wat me overkwam. Er kwamen zoveel termen voorbij, dat ik door de bomen het bos niet zag. Zo moest ik mij verdiepen in affiliate netwerken, wilde ik een affiliate website oprichten en wilde ik uiteindelijk commissies binnen harken. Maar omdat ik niet de juiste kennis had, lukte het mij niet om de juiste strategieën toe te passen. Totdat ik de cursus Affiliate Marketing 101 van Affiliate Held ontdekte.

De cursus is opgebouwd in 31 lessen en worden begeleid door Jari zelf, die veel ervaring heeft met affiliate marketing. In de cursus vertelt hij over zijn eigen reis, krijg je praktische tips en leer je vervolgens een succesvolle affiliate website op te zetten. Jari verdiend zelf duizenden euro’s per maand en legt je graag uit hoe hij zo succesvol is geworden. De cursus Affiliate Marketing 101 bestaat uit de volgende 7 modules:

 1. Introductie en uitleg: Jari stelt zichzelf voor en legt het een en ander uit over zijn carrière als succesvol marketeer. Bovendien krijg je meer achtergrondinformatie over affiliate marketing. En als klap op de vuurpijl word je geïntroduceerd in de bijhorende community van Affiliate Held
 2. Kies een onderwerp: Je leert welke niches er zijn en welke het beste bij jou past
 3. Maak een website: Nu is het tijd voor het échte werk, want je leert hoe je een affiliate website opzet en wat daar allemaal bij komt kijken
 4. Schrijf content: Zonder goede content is een affiliate website niet compleet. In deze module leer je hoe je het beste content schrijft en hoe je Al kunt inzetten
 5. Verdien je eerste commissie: Deze module staat in het teken van affiliate campagnes opzetten en hoe je je eerste commissies verdient
 6. Case Study: Jari vertelt hoe hij meer dan €100 per dag verdient
 7. Wat vond je ervan: In de laatste module blik je terug op het gehele proces. Jari vraagt je om feedback en legt uit wat het contact met andere affiliates voor je kant betekenen

Ik stond ervan versteld hoe Affiliate Marketing 101 in elkaar zit. Ik had nooit gedacht dat het zó uitgebreid zou zijn en dat er zoveel te leren is over affiliate marketing. Het stelde mij persoonlijk gerust, want het geeft aan dat iedereen met affiliate marketing kan starten.

Ben je bereid om te investeren en Affiliate Marketing 101, maar zie je op tegen de kosten? Gebruik de kortingscode GROEIvoor 10% korting.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Premium Partnerships

Ken je de basis van affiliate marketing goed genoeg? Wil je daarom vooral inzoomen op het verdienen van commissies? Ik heb ontdekt dat Affiliate Held de cursus Premium Partnerships aanbiedt. Dit is een snelle masterclass van 8 lessen, waarin Jari vooral inzoomt op verkooptechnieken en de samenwerking van affiliate netwerken.

Ik weet dat een cursus volgen veel tijd en energie kost, dus 8 lessen zou je makkelijk kunnen combineren met je dagelijkse bezigheden. Premium Partnerships bestaat uit 8 modules en deze zien er als volgt uit:

 1. Introductie en uitleg: Ook bij deze cursustool legt Jari het een en ander uit. Dit keer zoomt hij niet in op de achtergrondinformatie, maar op zijn premium partnerships
 2. Wat zijn de voordelen van premium partnerships: Ik kan me goed voorstellen dat je nog niet weet wat premium partnerships voor je affiliate site kunnen betekenen. In deze module legt Jari dat aan je uit
 3. Hoe vind je premium partners: Je leert in deze module hoe je premium partners vindt en hoe je deze partijen het beste kunt benaderen
 4. Hoe bepaal je de prijs van een partnerschap: Zie dit maar als een zakelijke module. Je leert waarop je je prijzen kunt baseren
 5. Je partnership technisch inrichten: Het is niet de bedoeling dat er té veel tijd in je affiliate websites gaat zitten. Jari presenteert de beste tools om je sites te onderhouden. Ga er maar vanuit dat Affiliate Held daarin voorkomt
 6. De waarde van maandelijkse rapportages: Jari vertelt je waarom rapportages belangrijk zijn en hoe deze bijdragen aan je succes. Maak je dus geen zorgen als je hier nog niks van af weet
 7. Partnerships opschalen: Met alle opgedane kennis, is het tijd voor het échte werk. Alle strategieën ga je in deze module daadwerkelijk inzetten
 8. Wat vond je ervan: Tot slot kijk je terug op het afgelopen proces. Wat heb je ervan opgestoken? Natuurlijk geeft Jari je nog wat bemoedigende woorden mee

Ik heb de Premium Partnerships uitgebreid onder de loep genomen en ik had niet gedacht dat er zoveel kennis in gedeeld zou worden. De cursus bestaat uit slechts 8 lessen, maar deze zijn niet beknopt te noemen.

Ik kan me voorstellen dat je opziet tegen deze investering. Misschien kan ik de drempel wat voor je verlagen door een kortingscode met je te delen. Je kunt de code GROEI gebruiken voor 10% korting op je aankoop.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Affiliate Held Reviews

Ben je benieuwd of andere gebruikers Affiliate Held aanraden? Dan vind je het vast interessant om wat Affiliate Held reviews te lezen. Dat komt goed uit. Ik ben op zoek gegaan en ben de onderstaande ervaringen tegengekomen. Enkele daarvan heb ik voor je beschreven.

Koen schrijft: “Ik gebruik Affiliate Held sinds kort en ik merk nu al dat het me veel tijd bespaart. Ik hoef alleen de links in te voegen, waarna de productafbeeldingen en prijzen vanzelf inladen. Hier hoef ik niks meer voor te doen en dat scheelt een hoop frustratie. Verder is het ook fijn dat de Affiliate Held Plugin Nederlands is en ik de blokken aan de huisstijl van mijn website kan aanpassen. Ik zou Affiliate Held zeker aanraden op basis van mijn ervaringen”.

Chantal schreef deze review over haar ervaringen met de Affiliate Held Plugin: “Na mijn goede ervaringen en commissies met Affiliate Held, heb ik nu ook besloten om met de Al tool aan de slag te gaan. Ik was in het begin wat huiverig, want ik wist niet helemaal zeker of dit bij mijn affiliate site zou passen. Maar mijn twijfels werden al snel weggenomen door het verbluffende resultaat van de teksten. Dat de kwaliteit zo goed zou zijn, dat had ik niet verwacht. Bovendien is dit een goede oplossing als ik even geen inspiratie heb voor het product waar ik over wil schrijven. Kortom: Affiliate Held is voor veel doeleinden geschikt”.

Tot slot wil ik de review van Sven nog met je delen: “Ik gebruik Affiliate Held nu 6 maanden en ik ben er nog steeds blij mee. Er zijn veel mogelijkheden en ik vind het prettig dat de tool Nederlands is. Mijn vragen werden ook snel beantwoord”.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Herken je jezelf hierin?

Volgens het CBS staan er duizenden vacatures open in Nederland. Dit betekent dat een carrière switch makkelijker en toegankelijker is dan ooit. Maar wat doe je als er niets tussen staat of als je meer vrije tijd wenst? Zie maar eens een functie te vinden die daaraan voldoet. Het is dus niet gek, dat er steeds meer affiliate marketeers bijkomen. Wanneer je besluit om als marketeer aan de slag te gaan en een affiliate website te starten, kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Ik weet namelijk hoe moeilijk het kan zijn om tussen al die succesvolle affiliate websites op te vallen. Het zijn er zoveel. Want hoe meer je opvalt, hoe meer commissies je verdient. Grote kans dat je niet zomaar de eerste de beste tools aanschaft die je niet kent. Affiliate Held is met een duidelijke gedachtegang ontwikkelt. Daar ga ik je in het restant van deze review meer over vertellen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Wat zijn de voor- en nadelen van Affiliate Held?

In mijn onderzoek ben ik heel wat voordelen tegengekomen. Deze heb je misschien zelf ook al ontdekt. Affiliate Held werkt voor veel marketeers vlekkeloos. Maar hoe zit het met de nadelen? Ook deze heb ik onder de loep gelegd en in het onderstaande overzicht geplaatst. Ik ben benieuwd hoe jij hier zelf tegenaan kijkt.

Voordelen Affiliate Held

 • Je kunt meerdere producten tegelijkertijd inladen. Dat bespaart natuurlijk tijd
 • Je hoeft alleen de EAN-code toe te voegen en Affiliate Held zoekt het product vervolgens op
 • De productweergave ziet er direct professioneel uit. Hier hoef je zelf niets aan te veranderen
 • De affiliate producten blijven up-to-date, zonder dat je daar zelf veel handeling voor moet doen
 • De tool is 100% Nederlands en daardoor een stuk makkelijker om te gebruiken
 • Je hoeft geen ervaren affiliate te zijn om Affiliate Held te gebruiken. Door de gebruiksvriendelijkheid spreekt het voor zich
 • Het is in theorie mogelijk om een maandsalaris met je affiliate website te verdienen
 • Het kan meer verkeer vanuit Google opleveren

Nadelen Affiliate Held

 • Door de grote concurrentie van andere affiliate websites kan het lastig zijn om succes te behalen; maar dit is niet onmogelijk
 • De aanschaf van Affiliate Held vraagt om een investering en niet iedere affiliate is hiertoe bereid
Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van beleggen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

Laat je me weten wat jij kiest voor meer financiële gezondheid? Ik ben benieuwd.

Affiliate Held Review Meer Online Omzet + Korting!

Meest gestelde vragen over Affiliate Held

Heb je nog vragen over Affiliate Held, maar heb je in mijn review nog niet het juiste antwoord gevonden? Ik hoop dat de meestgestelde vragen meer inzicht geven en dat het antwoord er tussen staat. Mocht het gezochte antwoord er niet tussen staan, laat me dat gerust weten.

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een Nederlandse tool, waarmee je affiliate producten gemakkelijk en snel kunt inladen. De tool is gericht op de zoekmachine van Google en de plugin is geschikt voor een WordPresswebsite.

Wat is een affiliate marketeer?

Dit is een persoon dat affiliate producten promoot, om zo commissies te verdienen. De producten zijn niet van de marketeer zelf, maar van de affiliate netwerken waar hij of zij mee samenwerkt. De producten worden vaak via social media of geschreven teksten op een affiliate site gepromoot.

Wat is een affiliate website

Dit zijn websites waar affiliate marketeers commissies verdienen. De websites bevatten geschreven content en reviews over de producten of diensten die gepromoot worden. In de content zijn affiliate links verwerkt, want via deze links worden commissies verdiend. Op deze website geeft de marketeer informatie over het product of de dienst. Naast geschreven teksten, zijn er ook video’s en afbeeldingen te vinden.

» Referenties


“The State of Affiliate Marketing: Benchmark Report (2023)” door Werner Geyser.
https://influencermarketinghub.com/affiliate-marketing-report/

“Affiliate marketing: An overview and analysis of emerging literature” door Dwivedi, Yogesh K.; Rana, Nripendra P.; Alryalat, Mohammad Abdallah Ali, gepubliceerd in The Marketing Review.
https://www.ingentaconnect.com/content/westburn/tmr/2017/00000017/00000001/art00003

» Referenties

Conclusie beste Affiliate Held product 2023

 • Beste Affiliate Held product – Plugin
 • Beste Affiliate Held Thema – Thema
 • Beste Affiliate Held korting – Plugin


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Affiliate Held Review (2023) | Meer Online Omzet + Korting!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips