arrow_drop_up arrow_drop_down
50 Recepten in 30 Minuten Review | Korting + Ervaringen!
26 februari 2018 

50 Recepten in 30 Minuten Review | Korting + Ervaringen!

50 recepten in 30 minuten is een kookboek ontwikkelt door Ria Kamelle. Hoewel Ria zich normaal gesproken op vrouwen in de overgang richt, heeft ze er dit keer voor gekozen om een algemeen kookboek te maken.

Maar dit deed ze niet zomaar. Tegenwoordig hebben we het allemaal druk, gezond eten schiet er daarom nog weleens bij in.

Zo op het eerste oog lijkt het er dus op dat Ria met haar kookboek 50 recepten in 30 minuten een gat in de markt gevonden heeft. Maar hoe goed is dit kookboek en wat kan het voor jou betekenen?

50 Recepten in 30 minuten ervaringen

Binnen 30 minuten de lekkerste gerechten op tafel die ook nog eens erg gezond zijn, niet uren in de keuken en geen speurtocht in de supermarkt.

Gezond, simpel en snel zijn woorden die kenmerkend zijn voor dit kookboek, althans dat is wat Ria Kamelle zegt. Maar is dit ook zo? Dat is precies waar jij achter gaat komen in dit artikel, dit is wat je kunt verwachten:

 • Wie is Ria Kamelle precies?
 • Voor wie is 50 recepten in 30 minuten geschikt?
 • Wat houdt 50 recepten in 30 minuten precies in?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit kookboek?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?

Wie is Ria Kamelle?

Laten we bij het begin beginnen. Wie is Ria Kamelle precies en waarom zou je juist van haar een kookboek moeten aanschaffen?

Ria is van oorsprong eigenlijk een overgangsspecialist. Ria helpt vrouwen bij hun overgangsklachten en heeft op dit gebied meerdere producten ontwikkelt.

Haar kookboek 50 recepten in 30 minuten is daarentegen niet speciaal ontwikkelt voor vrouwen in de overgang, maar richt zich op iedereen die gezond wil eten zonder daarvoor uren in de keuken te hoeven staan.

ria kamelle

Tijdens mijn zoektocht kom ik erachter dat Ria behoorlijk populair is bij vrouwen die haar informatie hebben toegepast.

Lovende woorden alom voor deze Ria Kamelle, haar Facebookpagina telt maar liefst 14.000 likes en dat zegt natuurlijk wel wat.

Maar goed, wat zegt dat eigenlijk over 50 recepten in 30 minuten? Niet veel, alleen dat de auteur dus blijkbaar geliefd is bij haar klanten.

 • Ria ontwikkelde een uniek kookboek vanwege de geringe bereidingstijd van de gerechten
 • Ria schijnt behoorlijk populair te zijn bij haar ‘Overwin je overgang‘ klanten
 • Haar Facebookpagina telt maar liefst 14.000 likes (dit aantal groeit nog altijd)

Heb je al wel genoeg gezien!? Ga hier dan meteen naar de overzichtspagina van het kookboek 50 recepten in 30 minuten>>

Voor wie is 50 recepten in 30 minuten geschikt?

Maar voor wie is dit digitale kookboek dan eigenlijk ontwikkelt? Alhoewel Ria zich normaal gesproken alleen richt op vrouwen in de overgang is het in dit geval dus anders.

Het kookboek is geschikt voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet genoeg tijd heeft om een gezonde maaltijd te bereiden.

Mensen, en met name mensen met weinig tijd, raken al helemaal in de stress als ze denken aan het bereiden van een gezonde maaltijd.

“Ik wil wel graag gezond eten maar het kost zoveel tijd om alles schoon te maken, te snijden en te koken. Het hele aanrecht ligt bezaaid met kookgerei en na het eten ben ik nog minstens een uur bezig om alles op te ruimen”

Dat het kookboek gericht is op zowel mannen als vrouwen is niet meer dan logisch, maar specifiek gezien is het bedoelt voor mensen die zich maar al te goed herkennen in bovenstaande regel.

 • Uitermate geschikt voor mensen die altijd haast hebben
 • Dit kookboek bevat ook makkelijke en gezonde gerechten die je kunt meenemen naar je werk

Ik krijg vaak de vraag of deze gerechten ook gebruikt kunnen worden in een gezond dieet. Ja dat kan. De gerechten uit dit kookboek stimuleren namelijk de vetverbranding, mooi meegenomen.

Ben je echt op zoek naar een product om af te slanken? Onlangs schreef ik een review over Simpel Slank >>

Wat houdt het kookboek precies in?

Maar wat kun je dan precies verwachten als je besluit het kookboek van Ria Kamelle aan te schaffen? Natuurlijk kun je 50 gerechten verwachten die in 30 minuten te bereiden zijn, maar als we wat gedetailleerder kijken?

 • Recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten
 • Gemiddeld 5 tot 6 ingrediënten per gerecht
 • De 50 gerechten zijn niet alleen gezond en snel te maken, ze stimuleren je vetverbranding ook nog eens!
 • De recepten zijn 100% gluten en zuivelvrij
 • Gemiddelde bereidingstijd van 27 minuten
 • De ingrediënten uit dit kookboek zijn verkrijgbaar in elke supermarkt
 • Alle maaltijden die je aantreft zijn geschikt voor het hele gezin
 • Handige boodschappenlijstjes zodat je snel klaar bent in de supermarkt
 • Veranderd er iets aan dit digitale kookboek of worden er nieuwe gerechten toegevoegd? Dan krijg je gratis een update in je mailbox

50 recepten in 30 minuten

Ik ben best onder de indruk van de lijst die je hierboven ziet. Het geeft me absoluut niet de indruk dat het één of ander snel in elkaar gezet boekje is.

Er is zorg en aandacht besteed aan de realisatie van dit ebook en dat zie je er zeker vanaf, ik was daarom ook positief verrast toen ik het ebook voor het eerst doorbladerde.

Naast dit kookboek krijg je er ook nog eens enkele gratis bonussen bij, de bonussen krijg je, net zoals 50 recepten in 30 minuten, meteen na aanschaf toegestuurd zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Bonus #1: Broodvervangers die gezond zijn

Brood, de één zegt dat je het beter kunt mijden terwijl de ander er juist een voorstander van is. Of je het nou wel of niet wilt mijden, deze eerste bonus geeft je gezonde en voedzame broodvervangers.

 • 100% natuurlijke broodvervangers
 • Vrij van gluten en gist
 • Lekker in combinatie met gezond beleg

broodvervangers

Bonus #2: Traktaties om je vingers bij af te likken

Geloof het of niet, ook gezonde traktaties kunnen verrukkelijk zijn. In deze tweede gratis bonus krijg je een compleet ebook boordevol met gezonde traktaties die je kunt uitdelen als je iets te vieren.

 • Geen e-nummers of kunstmatige toevoegingen
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Zelfs kinderen likken hun vingers erbij af!

traktaties ebook

Bonus #3: Extra boodschappenlijstjes

Gezonde gerechten is één maar zonder boodschappenlijstjes ben je nog nergens. Naast de boodschappenlijstjes die je in 50 gerechten binnen 30 minuten aantreft, tref je in deze derde bonus extra boodschappenlijstjes aan van overheerlijke gerechten.

Je kunt de boodschappenlijstjes zowel uitprinten als aflezen van je smartphone, super handige bonus al zeg ik het zelf.

Bonus #4: Maaltijdplanner

Wat zullen we nu weer eens eten!? Het is een vraag die menig huisvrouw of huisman bezig houdt, deze vierde bonus maakt een einde aan deze problemen.

Met deze handige maaltijdplanner kun je maar liefst 3 weken vooruit plannen. Superhandig als je van te voren weet wat je gaat klaarmaken en je, je hier niet druk over hoeft te maken.

Bonus #5: Levenslang gratis updates

Ik zei het net al een keer, je krijgt levenslang gratis updates van 50 recepten in 30 minuten. Hiermee geeft Ria aan dat ze beroerdste niet is.

Wel heb ik vernomen dat dergelijke updates bijna niet voorkomen, gerechten zijn nou eenmaal gerechten en worden maar zelden veranderd.

Prijs 50 recepten in 30 minuten

De prijs is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, want voor welke prijs kun je dit digitale pakket aanschaffen? Het totale pakket kost €27,-

Ik heb het e-book persoonlijk ingezien en alle bonussen uitvoerig bekeken en ik vind €27,- niet veel geld als je kijkt naar de waarde die je ervoor terug krijgt.

Als iets te duur is zeg ik dat en als iets een goede prijs heeft zeg ik dat ook, eerlijk is heerlijk;-)

30 dagen bedenktijd

Je krijgt naast een goede prijs ook nog eens 30 dagen bedenktijd, je kunt dus op je gemakje aan de slag met de gerechten uit dit boek.

Een maand lang heb je de tijd om te checken of het ook daadwerkelijk aan de voorwaarden voldoet en of het net zo lekker is als word gezegd.

Maak ook gebruik van deze bedenktijd, vind je het toch niet wat? Stuur dan een mail naar Ria op haar mailadres klantenservice@overgang.info en je krijgt meteen je geld terug.

Ga direct naar de Kortingspagina!

Ervaringen en reviews

Wat zeggen andere mensen van dit kookboek? Het lezen van reviews en ervaringen van andere mensen is een goede manier om te kijken of het iets is.

Ook van dit boek zijn er verschillende reviews geschreven, zowel op Facebook als op de website van Ria. Hieronder heb ik er enkele voor je uitgelicht:

50 recepten in 30 minuten ervaringen

Naast deze reviews zie je hieronder een video waarin je een sneak preview krijgt van het ebook en haar bonussen, je kunt dus real time zien hoe het digitale kookboek van Ria Kamelle eruit ziet:

50 Recepten in 30 minuten: Conclusie

Ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik erg enthousiast ben over dit digitale kookboek. Alle gerechten zijn inderdaad binnen 30 minuten te bereiden en er worden geen beloftes gedaan die niet nagekomen kunnen worden.

De ervaringen en reviews die ik  , ondanks dat ik er niet heel veel voor je heb opgespeurd, vind zijn erg positief en de meeste mensen geven aan dat ze het kookboek en de maaltijdplanner nog altijd gebruiken.

Ria geeft je maar liefst 30 dagen de tijd om het kookboek uit te proberen, zo kun je dit product risicoloos uit te testen en dat doet me goed.

De voordelen die je zult ervaren als je aan de slag gaat met dit kookboek zijn:

 • Een gemiddelde bereidingstijd van slechts 27 minuten
 • Lekkere en voedzame gerechten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Handige boodschappenlijstjes zodat je niet eindeloos in de supermarkt loopt te struinen
 • Geen bergen afwas na de tijd
 • 30 dagen bedenktijd

Als ik dit kookboek een cijfer moest geven, gaf ik hem een dikke 8! Eerlijk is heerlijk;-)

Ga direct naar de Kortingspagina!

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaapMeditatieMindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met het boek 50 Recepten in 30 Minuten? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download