In dit artikel

50 Dagen Keto Challenge Review (2022) + Korting Efficiënt Afvallen!

50 Dagen Keto Challenge | Review + Korting!

In dit artikel

Wil je efficiënt en makkelijk afvallen met het keto dieet? Dankzij de 50 Dagen Keto Challenge van Niels Bosman wordt dit makkelijker én leuker dan ooit. Ontdek zelf hoe deze Keto Challenge jouw leven kan veranderen met ketogeen eten. Het resultaat? Een fitter, slanker, gezonder en energieker lichaam. En daardoor een mooier leven! Hoog tijd voor de 50 Dagen Keto Challenge review om je er alles over te vertellen. Lees je mee? 


Klik hier voor korting!

Voorgoed afrekenen met overgewicht!

Verkeerde voeding is de grootste oorzaak dat mensen buikvet of overtollig vet rondom de benen en billen hebben. En het ergste is nog dat het helemaal niet vreemd is dat zoveel mensen verkeerde voeding eten. Dit wordt namelijk volop gepromoot door supermarkten, fast food ketens en zelfs door de overheid. Hierdoor eten we slechte geraffineerde koolhydraten en krijgen we veel verborgen suikers en gevaarlijke vetten binnen. Bovendien zit zulke voeding vol met slechte E-nummers. Het is daarom niet gek dat maar liefst 50% van de Nederlanders last heeft van overgewicht.  

Niet gek, maar wel zorgwekkend. Overgewicht kan op den duur namelijk leiden tot diabetes type 2, oververmoeidheid, te veel stress en allerlei hart- en vaatziekten. Daarom vindt Niels Bosman, oprichter van de 50 Dagen Keto Challenge, het belangrijk dat er verandering komt. Samen met zijn team is hij jaren aan de slag geweest om een effectieve methode te ontwikkelen die overgewicht tegengaat. Zo kan iedereen die de 50 Dagen Keto Challenge volgt een gezond en mooi lichaam krijgen en weer volop energie ervaren in het leven! 

50 Dagen Keto Challenge  Review (2022) + Korting

Wat is een keto dieet?

Een keto dieet is een dieetvorm waarbij je zeer weinig koolhydraten binnenkrijgt. Je eet maximaal 50 gram koolhydraten per dag, zodat het lichaam overgaat tot een andere manier van verbranden. Je eet namelijk wel veel gezonde vetten en eiwitten bij een keto dieet. Waar het lichaam normaal gesproken koolhydraten gebruikt om energie aan te maken en glucose te maken, zal het bij een keto dieet (zoals de Keto Challenge) juist vetten gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je relatief makkelijk afvallen kunt en op de lange termijn veel kilo’s kwijtraakt. 

50 Dagen Keto Challenge  Review (2022) + Korting

Wat is een staat van ketose?

Je lichaam raakt in een staat van ketose door een keto dieet te volgen. Er worden namelijk vetzuren verbrandt in plaats van koolhydraten. Dat heet ook wel vetzuurverbranding. Het zorgt ervoor dat er ketonen ontstaan. Die ketonen dienen (in plaats van glucose) als brandstof voor je lichaam en maken het bloed zuurder. Vervolgens komt je lichaam in een staat van ketose en wordt makkelijk afvallen vanzelf mogelijk. 

Niels Bosman ontdekte met zijn team van voedingsexperts, diëtisten en koks in 8 jaar tijd hoe het keto dieet zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Zo is de 50 Dagen Keto Challenge ontstaan. Er zijn veel gezondheidsvoordelen verbonden aan deze Keto Challenge en Niels gunt het iedereen om ermee te starten. Niels Bosman heeft ook het koolhydraatarm 50 dagen programma ontwikkeld.

50 Dagen Keto Challenge  Review (2022) + Korting

Over de 50 Dagen Keto Challenge

De 50 Dagen Keto Challenge is gebaseerd op de Keto voedselpiramide. Daardoor blijft je lichaam in een staat van ketose, zonder dat je lichaam voedingsstoffen tekortkomt. Dit, in tegenstelling tot vele andere vormen van het keto dieet. Daarbij krijgt het lichaam helaas te veel slechte vetten en te veel dierlijke producten binnen en is er sprake van te weinig vitamines, mineralen, vezels en/of variatie. 

In de Keto recepten Challenge van Niels Bosman leer je makkelijk afvallen, terwijl je zo min mogelijk slechte (verzadigde) vetten eet en zoveel mogelijk gezonde (plantaardige) vetten. Ook eet je elke dag een stukje fruit en is er een grote variatie mogelijk in groente soorten die je kunt eten. Wil je ook aan de slag en je vetverbranding op een gezonde manier een oppepper geven? Dan is het tijd voor de 50 Dagen Keto Challenge

50 Dagen Keto Challenge  Review (2022) + Korting

De 50 Dagen Keto Challenge voor- en nadelen

Voordelen 50 Dagen Keto Challenge

De Keto Challenge van Niels Bosman is veel gezonder dan andere keto diëten; 
Je kunt makkelijk afvallen (tot 2kg per week) met blijvend resultaat; 
Je verbrandt ook lichaamsvet op moeilijke plekken; 
Je kunt genieten van maaltijden die goed vullen; 
Je zal minder behoefte hebben aan suiker; 
Je zal geen honger ervaren; 
Het zijn makkelijke koolhydraatarme recepten die iedereen kan maken; 
De ingrediënten zijn gewoon overal verkrijgbaar; 
Je lichaam krijgt alle voedingsstoffen die het nodig heeft; 
Je krijgt professionele hulp via de mail bij deze Keto recepten Challenge; 
Je ontvangt 7 weekmenu’s met uitgewerkte boodschappenlijstjes; 
De 50 Dagen Keto Challenge bevat 80 keto recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes; 
Val je niet af, dan krijg je je geld terug! 

Nadelen 50 Dagen Keto Challenge

Als je tussendoor cheat, dan heeft de 50 Dagen Keto recepten Challenge minder effect;
Je kunt aan het begin minder energie, een slechte adem en/of hoofdpijn krijgen met de Keto recepten Challenge.

50 Dagen Keto Challenge ervaringen

Ben je benieuwd naar hoe de Keto Challenge ervaringen van andere mensen zijn? Ik heb een aantal 50 Dagen Keto Challenge reviews voor je verzameld. Daarin zie je hoe makkelijk verantwoord afvallen wordt wanneer je meedoet aan deze challenge! Over het algemeen wordt hij namelijk met 5 uit 5 sterren beoordeeld op basis van 409 beoordelingen. 

Cindy vertelt dat zij na twee weken al 4kg kwijt is. “Ik startte op 68,7 en nu weeg ik 64,7kg. Mijn vetbuikje verdwijnt en de recepten zijn heerlijk. Ik ben fan!” 

Baukje vindt de recepten verrassend lekker en de moeite waard. “De keto lasagne is mijn favoriet, maar ik vind eigenlijk alle recepten superlekker. Dat had ik niet verwacht, om eerlijk te zijn.” 

Er zijn overigens niet alleen maar dames met de 50 Dagen Keto Challenge bezig. Ook Sjir is enthousiast. “Ik had echt alles geprobeerd om af te vallen en dit werkt. Ik ben sinds ik dit boek gelezen heb 10kg kwijt. Inmiddels lees ik het tweede boek van Niels en ik vind de recepten heerlijk en lekker simpel.” 

YouTube video

Klaar voor de start? 50 Dagen Keto Challenge bestellen!

Wil jij ook afrekenen met die extra kilo’s en dat overtollige vet? Je kunt meedoen met de Keto Challenge tegen een superprijs. De 50 Dagen Keto Challenge kopen, kost je tijdelijk namelijk geen €67, maar slechts €37. Dat is dus €30 korting op de 50 Dagen Keto Challenge! Voor dat bedrag krijg je hét boek in handen dat jou helpt met makkelijk afvallen. Jouw gezondheid is zo’n investering dubbel en dwars waard, dus mijn advies is: starten maar! Zeker nu er zo’n mooie 50 Dagen Keto Challenge aanbieding geldt. 


Klik hier voor korting!

Meest gestelde vragen over de 50 Dagen Keto Challenge

Heb je nog vragen over de 50 Dagen Keto Challenge? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar hoelang je een Keto Challenge mag doen en wat je zoal wel of niet mag eten? Lees dan nog even verder. 

Hoelang mag je een keto dieet volgen?

Afhankelijk van hoe jouw lichaam op de Keto Challenge reageert, kun je dit dieet in principe altijd volgen. Sommige mensen ervaren echter klachten wanneer hun lichaam in ketose raakt: de zogenaamde Keto griep. Die bijwerkingen kunnen je afschrikken, maar ze duren vaak niet langer dan een week. Vervolgens kun je de 50 Dagen Keto Challenge lekker blijven volgen en er je nieuwe levensstijl van maken. (1)

Wat mag je niet eten bij een keto dieet?

Wil je makkelijk afvallen met een keto dieet, dan moet je er rekening mee houden dat een aantal voedingsproducten ‘verboden’ zijn. Zo mag je geen producten eten die veel koolhydraten en/of suikers bevatten. Denk hierbij aan brood, pasta, wraps en/of aardappelen. Ook ongezonde tussendoortjes zoals snoep en koek moet je zoveel mogelijk mijden. Eet je deze wel, dan breng je je lichaam in verwarring en zal het uit de staat van ketose gaan. Dit brengt de mogelijkheid tot makkelijk afvallen in gevaar en is ook nog eens zonde van de moeite die je tot dan toe had gedaan. 

Wat mag je snoepen bij een ketogeen dieet?

Het is niet zo dat je bij de 50 Dagen Keto Challenge of een ander ketogeen dieet helemaal niet mag snoepen. Er zijn genoeg keto snacks die wel toegestaan zijn. Denk aan olijven, macadamia noten, pecan noten, en walnoten. Vind je die niet zo lekker en ben je meer een zoetekauw? Ga voor aardbeien, frambozen, bramen, bosbessen of pruimen. In het 50 Dagen Keto Challenge boek staan recepten om zelf lekkere tussendoortjes te maken. Denk hierbij aan smoothies, koekjes, taartjes en pudding. Maar dan wel gezonde variaties op deze snacks, bijvoorbeeld met chocola die minimaal 70% cacao bevat. Dit is vergelijkbaar met het koolhydraatarme dieet.

Hoe zien de macronutriënten eruit bij het keto dieet?

Bij een keto dieet eet je 20% eiwitten, 75% vetten en slechts 5% koolhydraten. Dat zijn aanzienlijk minder koolhydraten dan bij een standaard voedingspatroon of bij andere diëten. Zelfs een gemiddeld koolhydraatarm dieet staan iets meer koolhydraten toe, gemiddeld 10% per koolhydraatarm dieet. 


Klik hier voor korting!

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis