In dit artikel

365 Dagen Succesvol | Review (2022) + Korting!

In dit artikel

Wil je graag alles uit je leven halen? Veel meer dan je op dit moment doet? Dan wordt het tijd om in actie te komen. Het leven is nu eenmaal te kort om niet te doen wat je het leukst vindt. Dankzij 365 Dagen Succesvol is het mogelijk om op elk gebied van je leven te verbeteren. Of het nu gaat om je persoonlijkheid, je relatie, vriendschappen, persoonlijke groei of carrière, met de 365 Academy pak je het aan! Ik vond het hoog tijd voor een persoonlijke 365 Academy test, vandaar dat ik besloten heb een uitgebreide 365 Dagen Succesvol review te schrijven. Lees je mee? 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

Wat is 365 Dagen Succesvol?  

365 Dagen Succesvol is in het leven geroepen om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Dankzij allerlei technieken en met de hulp van verschillende coaches en psychologen is één methode ontwikkeld die daarvoor moet zorgen. Deze wordt al 10 jaar lang uitgevoerd om zo mensen aan een gelukkig leven te helpen dat zij het liefst willen leven. Aan de hand van programma’s, boeken, masterclasses en persoonlijke groei live events worden mensen geïnformeerd en geïnspireerd om aan zichzelf, hun relaties en hun financiële situatie te werken.  

Alles begint namelijk bij jezelf (persoonlijke groei). Jij bent de enige die verantwoordelijkheid kan nemen voor jouw leven. Het maakt niet uit wat je doel precies is, want 365 Dagen Succesvol schiet op elk gebied te hulp. Of je nu wilt werken aan jezelf als persoon, aan je relatie(s) of je carrière, met de 365 Academy dicht je het gat tussen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op de vraag ‘is 365 Dagen Succesvol onzin?’ kan ik volmondig ‘nee’ antwoorden. Het is absoluut geen onzin, maar juist ontzettend waardevol. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling met de juiste methodiek geeft je fijne relaties en een gelukkig leven.

365 Dagen Succesvol  Review (2022) + Korting!

Door wie is 365 Dagen Succesvol opgericht?

“Het gaat niet om je hoeveelheid tijd, maar om de hoeveelheid leven in die tijd”, is het motto waardoor oprichters David de Kock en Arjan Vergeer geïnspireerd raakten. Zij merkten op hoe veel mensen vastzitten in een leven dat zij helemaal niet leuk vonden. Zij zijn ontevreden met hun werk, ongelukkig in hun relaties en doen helemaal geen dingen waar zij plezier door beleven. Zelf zaten zij destijds in hetzelfde schuitje. Toen besloten zij alles achter zich te laten en het anders te doen. Zij wilden van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken en begonnen daarmee door het 365 Dagen Succesvol boek te schrijven. Het werd een bestseller en binnen een zeer korte tijd wist iedereen van 365 Dagen Succesvol David en Arjan. 

De belangrijkste les die David de Kock Arjan Vergeer leerden, is dat wanneer je iets écht graag wilt en je de juiste methodiek kiest die werkt, dat het je lukt. Dat geldt voor alles in het leven en dat is ook precies wat zij Nederland willen bijbrengen. 

365 Dagen Succesvol  Review (2022) + Korting!

Wat willen zij met 365 Dagen Succesvol bereiken? 

Graag vertellen David de Kock en Arjan Vergeer dat geluk een vaardigheid is die iedereen kan aanleren door persoonlijke ontwikkeling. Je kunt namelijk leren je dromen na te jagen, liefdevolle relaties te hebben en goede keuzes te maken over je gezondheid en werk. Arjan Vergeer en David de Kock 365 Dagen Succesvol is de methode die jou helpt de volgende stap in een gelukkig leven te zetten, ook als je niet goed weet hoe. Het helpt vastgeroeste relaties te veranderen en meer geld te verdienen met de dingen die jij het leukst vindt om te doen. Wil je meer van betekenis zijn voor de wereld en de mensen om je heen? Daar kan persoonlijke groei je ook bij helpen! 

De methode van de 365 Academy is ontwikkeld aan de hand van de ervaringen van duizenden mensen, maar ook door inzichten toe te passen vanuit NLP, positieve psychologie, de stoïcijnse filosofie, systeemopstellingen, leiderschap, management en cognitieve gedragstherapie. De 365 Dagen Succesvol 13 stappen zijn gericht op de vier gebieden in het leven waar je stress van kunt krijgen én die het meest bepalen hoe gelukkig je bent. Dat zijn je gezondheid, relaties, carrière en je financiën.

In de afgelopen tien jaar hebben honderdduizend mensen de persoonlijke groei opgemerkt van de 365 Dagen Academy methode en jij kunt de volgende zijn. Niet in je eentje, natuurlijk. Je wordt begeleid, je zet kleine en praktische stappen onderweg naar je doel én je leert helemaal op je eigen tempo. Dankzij de praktische oefeningen en open community kun je alles delen en helemaal jezelf zijn. Dit helpt je om door te gaan, ook als het moeilijk wordt. Je staat er namelijk nooit alleen voor!

Waaruit bestaat het 365 Dagen Succesvol aanbod? 

Het 365 Dagen Succesvol aanbod, oftewel de 365 Academy, bestaat uit flink wat onderdelen en praktische oefeningen. Zo zijn er momenteel twaalf verschillende programma’s die mensen kunnen volgen. Deze variëren van programma’s gericht op de persoonlijke groei en het eigen geluk, tot aan een compleet Diamond programma waarbij je op reis gaat met gelijkgestemden.  

Ook zijn er verschillende evenementen die bij 365 Dagen Succesvol horen. Van doorbraakdagen waarbij je jezelf echt leert kennen en negatieve gedachten loslaat tot een relatieweekend. Volg ook eens een online masterclass of training, bijvoorbeeld over 365 Dagen Succesvol ondernemen. En heb je daarna nog niet genoeg gehad van de methode van Arjan en David? Dan wordt het tijd om de webshop te bezoeken. Daar vind je boeken, meditaties en andere producten die jou verder zullen helpen in je persoonlijke groei. Er wordt regelmatig een 365 Dagen Succesvol aanbieding gedaan op de website, maar ook zonder korting verkoopt het aanbod als een trein. Zoveel mensen zijn al enthousiast over 365 Dagen Succesvol. Ik ben slechts één van de velen en wil je graag vertellen wat ik heb geleerd! 

365 Dagen Succesvol | Review (2022) + Korting!

365 Academy – online programma’s

Wil je de 365 Dagen Succesvol methode graag zelf ervaren, maar dan wel vanuit je eigen, veilige omgeving? Met een online programma ontdek je waarom mensen zo laaiend enthousiast zijn over deze methodiek. Gewoon van achter je laptop, in je eigen huis! Ga voor persoonlijke groei en draag bij om van Nederland het gelukkigste land te maken. Ga je voor een spoedcursus zelfvertrouwen, wil je een training Leven Zonder Stress of ga je op Love Quest voor singles? Voor alle gesettelde mensen is er nog de Love Quest voor koppels. 

1. 365 Academy – Spoedcursus Zelfvertrouwen

Merk je dat je niet alles uit het leven haalt, door een gebrek aan zelfvertrouwen? Het is mogelijk om (opnieuw) op jezelf te leren vertrouwen en wel dankzij de 365 Dagen Succesvol Spoedcursus.

Zelfvertrouwen! Met zelfvertrouwen word je soms geboren, maar meestal niet. Je moet het aanleren, zodat je op een leuke manier gelukkig kunt leven waarbij je sterk in je schoenen staat. 

Dus wat als je zelfvertrouwen aanleert?

✅ Dan zal je betere keuzes voor jezelf maken; 

✅ Dan zal je fijnere relaties met mensen aangaan (verbinding); 

✅ Dan zal je beter worden in je werk; 

✅ Dan kan je beter omgaan met negatieve gedachten;

✅ Dan zal je jezelf als persoon verder kunnen ontwikkelen (persoonlijke groei); 

✅ Dan zal je je minder aantrekken van de meningen van anderen; 

✅ Dan zal je gelukkig leven en een stuk lichter en fijner aanvoelen.  

Er zijn verschillende tools en trucjes die je kunnen helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Die leer je – in combinatie met praktische oefeningen – tijdens de 365 Dagen Succesvol Zelfvertrouwen cursus. In de afgelopen tien jaar hebben David de Kock en Arjan Vergeer al tienduizenden mensen geholpen, dus aan het effect van de cursus kan niet getwijfeld worden. 

Stel je voor dat je voortaan niet meer zo aan jezelf twijfelt, je eigen kunnen onderschat of jezelf wegcijfert. Stel je voor dat je tevreden bent met wie je bent, dat je zelfs gelukkig bent met jezelf. Stel je voor dat je je niet meer zoveel aantrekt van wat anderen denken of vinden en dat je niet meer zo bang bent om een fout te maken. Dat is echte persoonlijke ontwikkeling! Hoe fijn zou het leven dan zijn voor jou?

365 academy review en korting spoedcursus zelfvertrouwen

Dankzij de Spoedcursus Zelfvertrouwen leer je op jezelf te vertrouwen, je eigen keuzes te maken en daar helemaal achter te staan. Het is de eerste stap naar een mooier en gelukkiger leven, met veel minder gevoelens van schuld en schaamte. Dankzij deze cursus kom je eindelijk in je eigen kracht te staan en eerlijk gezegd wordt dat ook hoog tijd! Het is zonde om nog een dag langer gebukt te gaan onder een gebrek aan zelfvertrouwen. 

Wat kost de Spoedcursus Zelfvertrouwen?

De cursus kost normaal gesproken €600, maar is nu afgeprijsd naar €297. Gebruik je de kortingscode ‘groei10‘, dan krijg je nog eens 10% extra korting! Dat is toch een geweldige aanbieding? Bovendien behoud je één jaar lang toegang tot de cursus en word je onderdeel van de community met gelijkgestemden. Als klap op de vuurpijl ontvang je drie gratis bonussen! Elke maand wordt er een Live Q&A gegeven en je ontvangt twee waardevolle documenten. De eerste is het stappenplan voor een gelukkig en succesvol leven (t.w.v. €100). Daarin leer je alles over de 365 Dagen Succesvol kernwaarden. De tweede is het ‘Vergroot je Zelfvertrouwen’ e-book. 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

2. 365 Academy – Training Leven zonder Stress

Ervaar jij veel stress in je leven? Dat is niet gezond. Sterker nog: te veel cortisol is zelfs slecht voor je. Een keer een weekendje weg of een uurtje mediteren gaat helaas niets oplossen. Je zal hiervoor echt aan de slag moeten. ‘Maar hoe dan? Ik heb het al zo druk’, denk je nu misschien. Toch hoeft ontstressen niet veel tijd te kosten. Je moet alleen weten hoe je het moet aanpakken. 

Dankzij de training Leven zonder Stress ontdek je hoe je je leven weer leuk, ontspannen en vol energie door kunt gaan. Zeg maar dag tegen vastzittende en pijnlijke spieren, slapeloze nachten en een rusteloos gevoel. Geen depressieve stemmingen en hartkloppingen meer – al moet je hart natuurlijk wel gewoon blijven kloppen ;). Dat is nog eens persoonlijke ontwikkeling!

365 academy review en korting training leven zonder stress

Vanaf vandaag zet jij de eerste stap naar een meer ontspannen leven en ben jij niet langer onderdeel van die 1 op de 6 mensen die met overspannenheid, een burn-out of overmatige stress kampt. Omgaan met stress kun je namelijk leren. Op naar het gelukkigste land!

Na deze training:

✅ Voel jij je niet langer uitgeblust en energieloos; 

✅ Ben je weer echt gelukkig met jezelf en je leven (verbinding); 

✅ Hoef jij niet meer altijd te zeggen dat je het druk hebt, wanneer iemand vraagt hoe het gaat; 

✅ Stop je met piekeren; 

✅ Stop je met stress; 

✅ Kun je gedag zeggen tegen stress symptomen, zoals spanning in de nek en schouders, hoofdpijn, vermoeidheid en hartkloppingen; 

✅ Kom jij weer gewoon tot rust na een lange werkdag; 

✅ Slaap jij weer als een roos! 

Ontdek hoe je op emotioneel, spiritueel en cognitief niveau de touwtjes weer in handen krijgt en hoe je gaat leven vanuit liefde voor jezelf. Dit zal zich niet alleen uiten in je werk en relatie, maar ook in onderhandelingen, bij sociale gelegenheden en eigenlijk bij alles wat je doet! 

365 academy review en korting training leven zonder stress

Wat kost de training Leven zonder Stress?

Ben je nieuwsgierig geworden? De Training Leven zonder Stress kost normaal gesproken €600, maar kost nu tijdelijk €297. Die 365 Dagen Succesvol aanbieding mag ik nóg mooier maken door er 10% extra korting op te geven. Vul de 365 Dagen Succesvol kortingscode ‘groei10‘ in bij het afrekenen om er gebruik van te maken! 

Je behoudt één jaar toegang tot de training, waardoor je hem op je eigen gemak kunt volgen. Ook krijg je toegang tot de community waar je gelijkgestemden treft en je ontvangt drie interessante bonussen: 

Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A (niet verplicht als je dat niet wilt) 

Bonus #2: De 13 stappen training voor een gelukkig en succesvol leven 

Bonus #3: Stress e-book (over wat stress is en hoe je ervan afkomt) 

Niet tevreden over de training Leven zonder Stress? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen. 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

3. 365 Academy – Mindset Meesterschap

Wil jij je leven veranderen? Begin dan bij het veranderen van je gedachten. Met de 365 Dagen Succesvol training ‘Mindset Meesterschap’ kun je een jaar lang onbeperkt toegang tot informatie, tips en trucs die je leven voorgoed veranderen. Deze online training doorloop je op je eigen tempo, waar je ook bent.

365 dagen succesvol Mindset meesterschap

Ga van ‘Ik ben niet goed genoeg’ en ‘niemand vindt mij leuk’ naar gedachten als ‘ik ben goed zoals ik ben’ en ‘mensen vinden mij leuk, omdat ik mezelf durf te zijn’. Zet negatieve gedachten om naar positieve varianten en geef je mindset een boost. Een positieve mindset kun je namelijk aanleren, ongeacht wie je bent en in welke situatie je zit. Je moet het alleen wel zelf willen en doen. Mindset Meesterschap is het 365 Dagen Succesvol programma dat daarbij helpt. De afgelopen tien jaar zijn er al duizenden mensen mee geholpen. Nu is het jouw beurt!

Dit zal je leren in Mindset Meesterschap

✅ Een persoonlijke leeromgeving die je vanaf je laptop en smartphone kunt openen, waar je ook bent;
✅ Een krachtige formule die je in alle situaties kalm en optimistisch houdt;
✅ Hoe je angsten en negatieve gevoelens kunt doorbreken en in verbinding kunt blijven;
✅ Een community met gelijkgestemden waar je verhalen en tips met elkaar kunt delen;
✅ Inzicht gevende lessen in 4 modules die je veel inzichten en inspiratie opleveren;
✅ Magische meditaties;
✅ Praktische werkboeken.

Wat betaal je voor het Mindset Meesterschap programma?

Dit 365 Dagen Academy programma leidt tot een helderder hoofd, een energieker lichaam en betere relaties. Ook zal je je meer ontspannen voelen op het werk en meer focus en creativiteit ervaren. Het is een levens veranderende techniek die je vrij maakt van je omgeving en invloeden van het verleden. De kosten bedragen €297 in één keer, maar je kunt ook in 4 of 12 termijnen betalen. Gebruik de kortingscode ‘groei10‘ voor 10% korting!


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

 #4. Liefdevol ouderschap

Verbeter je thuissituatie en maak het liefdevoller, lichter en leuker in je gezin. Door liefdevol ouderschap te tonen, geef je je kind(eren) het allergrootste cadeau. En jezelf ook. Dit online programma Liefdevol Ouderschap bestaat uit een praktische videotraining die gebaseerd is op psychologische en pedagogische theorieën. Niet zomaar theorieën, maar de allernieuwsten. 

Liefdevol Ouderschap is een online programma waar je een jaar lang toegang tot houdt. Ook ontvang je werkboeken en word je lid van een community. Daar ontmoet je met gemak gelijkgestemden: ouders zoals jij, die het ook beter willen doen! Kinderen opvoeden is namelijk echt een uitdaging, maar dankzij dit programma lukt het jou ook. Met succes!

Dit ga je leren in Liefdevol Ouderschap

✅ Hoe je liefdevol ouderschap toont en je relatie met je kind(eren) versterkt;

✅ Hoe je ruimte maakt voor elkaar, zonder te moeten schreeuwen;

✅ Hoe je het thuis weer gezellig maakt;

✅ Hoe je je kind kunt helpen en ondersteunen waar nodig;

✅ Hoe je minder streng kunt zijn voor je kind én jezelf;

✅ Hoe je voorkomt dat je kinderen je grenzen overgaan.

Dit kost het online programma Liefdevol Ouderschap

Zie jij het wel zitten om met het online programma Liefdevol Ouderschap te starten? Myke en Saskia nodigen je uit om met hen op avontuur te gaan. Online leer je met gemak welke praktische tools werken. Je krijgt handige oefeningen mee die zorgen voor verandering bij jou thuis. De situatie die dan ontstaat is niet alleen leuker voor je kind(eren), maar ook voor jou (en je partner). Een veilige, ontspannen en liefdevolle thuissituatie waarin iedereen zichzelf kan zijn en toch rekening met elkaar houdt. En dat is uiteindelijk wat iedereen wil.

Het online programma Liefdevol Ouderschap kost normaal gesproken €700, maar de prijs is tijdelijk verlaagd naar €397. Bovendien krijg je nog eens 10% extra korting als je de kortingscode groei10 gebruikt bij het afrekenen. Het is eventueel mogelijk om in 12 termijnen te betalen.

Je houdt een jaar lang toegang tot deze cursus en alle bonussen. En er geldt een garantie waarbij je binnen 14 dagen je geld terug kunt krijgen. Vind je het programma toch niets? Dan krijg je je geld terug.

#5. Geld Verdienen Met Je Passie

Weet jij dat een 9 tot 5 baan en werken voor een baas niet voor jou is weggelegd? Heb je dit al jaren gedaan, maar is het tijd voor verandering? Voel je aan alles dat jouw passie jouw beroep kan worden, alleen weet je niet goed hoe? Dan wordt het hoog tijd om erachter te komen hoe je dat wél kunt doen! 

In de spoedcursus ‘Geld Verdienen Met Je Passie’ gooi je het roer om. Ontdek wat je moet doen om je dromen waar te maken. Om (genoeg!) geld te verdienen met je grootste hobby(s). Om het leven van je dromen te gaan leven. Ook wanneer je nog niet goed weet wat jouw passie is, is dit de ideale cursus voor jou. Reken voor altijd af met financiële blokkades en ga een rooskleurige toekomst tegemoet. Ook jou is dat gegund, namelijk!

Dit ga je doen in de cursus Geld verdienen met je passie

✅ Kom erachter wat jouw passie is, zodat je gelukkiger kunt worden;

✅ Reken af met financiële blokkades en leer geloven in een mooiere toekomst;

✅ Ontdek hoe je van je passie kunt leven;

✅ Maak een verdienformule waardoor je een duurzaam inkomen kunt opbouwen;

✅ Ga aan de slag met ‘moeiteloze marketing’ in 3 stappen;

✅ Stap af van ‘de normale manier van geld verdienen’ en gooi het roer om;

✅ Je ontvangt een aantal interessante bonussen die jouw drive zeker een boost zullen geven.

Dit is jouw investering voor de spoedcursus Geld Verdienen Met Je Passie

Ben jij bereid om het vanaf vandaag anders te doen? Een nieuwe manier van leven of een inkomen vanuit je passie komt je helaas niet aanwaaien. Daar moet je wel iets voor doen. Ga daarom de spoedcursus Geld Verdienen Met Je Passie volgen. Deze cursus kost normaal gesproken €700, maar de prijs is tijdelijk verlaagd naar €397. En met de kortingscode groei10 krijg je nog eens 10% extra korting! Je kunt ook in 4 termijnen betalen om de kosten te splitsen over een langere periode. 

Durf jij in jezelf te investeren en jezelf het beste te gunnen? Welke betaalmethode je ook kiest: doe het gewoon! Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus en er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie waarop je je kunt beroepen. Zo loop je geen enkel risico.

#6. Ik lust je rouw

Rouwen is een intensief proces. Bij iedereen verloopt het anders en ieder rouwend persoon heeft andere behoeftes. Voel jij dat je meer houvast nodig hebt, meer verdieping en meer lichtheid? Volg het online programma ‘Ik lust je rouw‘ over rouw om de steun, lichtheid en handvatten te ontvangen die je verder helpen. Je bent namelijk niet alleen. 

Ik lust je rouw is een programma over rouw dat volledig online te volgen is. De modules bestaan elk uit twee versies: een versie voor de rouwende mensen en een versie voor mensen die rouwenden in hun omgeving willen helpen. Ook is er een community om met gelijkgestemden in contact te komen. En er vindt elke maand een live Q&A plaats.

Dit heb je aan het online programma Ik lust je rouw

✅ Leer beter omgaan met verlies en gevoelens van rouw;

✅ Leer volledig rouwen, wanneer je dat eerder niet gedaan hebt;

✅ Los verdriet van generaties voor jou op m.b.t. rouw;

✅ Je krijgt er meer verbinding door;

✅ Je kunt het alleen of samen met anderen doen;

✅ Je kunt je voorbereiden op een verlies dat in de toekomst zal plaatsvinden;

✅ Je leert het gemis van een overleden dierbare beter een plek te geven.

Dit bedrag moet je investeren om Ik lust je rouw te volgen

Ben je er klaar voor om je verdriet onder ogen te komen? Wil je graag meer verbinding voelen, leren hoe je je verdriet een plekje kunt geven of ben je benieuwd naar hoe anderen met hun verdriet en gevoelens van rouw omgaan? Volg dan de online cursus Ik lust je rouw. Normaal gesproken kost dit programma €700, maar tijdelijk is de prijs verlaagd naar €397. En omdat ik een mooie kortingscode voor je heb – namelijk groei10 – krijg je nog eens 10% extra korting.

Als je Ik lust je rouw aanschaft, krijg je een jaar lang toegang tot alle content en de bonussen. Het programma bestaat uit 16 video’s en 16 e-books met templates. De community met gelijkgestemden is 24/7 bereikbaar. Daardoor kun je er altijd terecht met vragen, opmerkingen of om je gevoelens te delen. Je hoeft namelijk niet alleen te rouwen. Je mag het ook samen doen.

Vind je dit nogal spannend? Er is een garantietermijn, waardoor je binnen 14 dagen kunt beslissen of dit programma wel of niet voor jou is weggelegd. Vind je het niets, dan krijg je je geld gewoon terug.

7. 365 Academy – Love Quest voor Koppels

Een relatie is een magisch verbinding wanneer je de juiste persoon ontmoet. Het is een bijzondere reis die je samen aflegt en waarin veel kan gebeuren. Toch kunnen relaties na een tijd saai of als vanzelfsprekend voelen. Het is belangrijk dat je elkaar niet kwijtraakt en dat je continu je best blijft doen voor elkaar. Vinden jij en je partner dat toch lastig? Dan is de Love Quest voor Koppels de oplossing! Het is dé manier van 365 Dagen Academy loslaten van oude gewoontes binnen je relatie. Persoonlijke ontwikkeling in je liefdes relatie kan wel eens het verborgen goud zijn.

Tijdens de Love Quest voor Koppels leer je weer te verbinden met je partner en meer diepgang te ervaren. Dit leidt automatisch tot meer plezier samen en meer diepgang in de relatie. Veel koppels voelen namelijk dat zij samen zijn, maar tegelijkertijd voelen zij zich eenzaam in een relatie. Zij missen die échte verbinding met elkaar, die liefde in haar aller puurste vorm. Dit kan te maken hebben met ontzettend veel redenen. De voornaamste reden is echter een druk leven, waarbij je elkaar langzaam maar zeker een beetje vergeet. Op den duur kan je je geliefde hierdoor kwijtraken. Gelukkig lees jij dit artikel nu en weet je dat het ook anders kan. 

Willen jij en je partner:

✅ Weer echt met elkaar verbinden? 

✅ Elkaar weer liefhebben zoals aan het begin? 

✅ Genieten van seks en intimiteit met elkaar, zoals nooit tevoren? 

✅ Weer samen van het leven en jullie relatie kunnen genieten? 

✅ Stoppen met verwijten gooien en frustraties hebben naar elkaar? 

✅ Niet alleen werken aan jullie relatie, maar ook aan jullie gezondheid en geluk? 

✅ Het beste voorbeeld geven aan jullie kind(eren)? 

✅ Weer het gevoel hebben dat jullie een team zijn (verbinding)? 

Jullie zijn niet de enige, want heel veel koppels worstelen hiermee. Dankzij de Love Quest voor Koppels leer je hoe je je relatie weer leuk en spannend maakt. Hoe je je relatie weer tot bloei brengt en hoe je er weer met volle teugen van kunt genieten. Samen! Je leert de benodigde technieken en vaardigheden die je relatie een boost zullen geven en je past ze direct toe in de praktijk. Dat zal leiden tot nieuwe verliefde gevoelens, diepgaande gesprekken, begrip en steun voor elkaar en spannende uren in bed.  

365 academy review en korting Love quest

Wat kost de Love Quest voor Koppels?

Relatie-expert Emanuela helpt je dé sleutels hiervoor ontdekken op emotioneel, cognitief en spiritueel niveau. In slechts 6 stappen zijn sleur, eenzaamheid en frustratie verleden tijd en wakker je het vuur in jezelf én je liefdesleven weer aan! Schrijf je je vandaag nog in, dan kun je direct aan de slag gaan. Normaal gesproken kost de Love Quest voor Koppels €700, maar er is een tijdelijke korting waardoor je slechts €397 betaalt. Gooi daar de 365 Dagen Academy kortingscode ‘groei10‘ nog eens tegenaan en je krijgt nóg 10% extra korting! 

Voor dat bedrag krijg je 1 jaar toegang, ook tot de online community. Bovendien ontvang je drie bonussen, waaronder een maandelijkse Live Q&A, de 13 stappen training voor een gelukkig en succesvol leven én de audiotraining ‘Van eenzaamheid naar meer intimiteit’. Net zoals bij de andere trainingen geldt: niet goed = geld terug binnen 14 dagen. 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

8. 365 Academy – Love Quest voor Singles 

Niet alleen voor koppels is er hulp. Er is ook een Love Quest voor Singles in het leven geroepen. Meer dan 87% van de single Nederlanders wil graag een relatie, een maatje. Toch lukt het niet iedereen, maar waar ligt dat dan aan? Ondanks dat je misschien denkt dat het aan jezelf ligt, is dat vaak niet zo. Je hebt misschien alleen niet de juiste instelling. Het is namelijk echt zo dat je eerst van jezelf moet houden, voordat je de perfecte partner voor een ander kunt zijn. In de Love Quest voor Singles leer je hoe je met jezelf verbindt en jezelf volledig accepteert. In feite creëer je de perfecte basis voor een relatie met jezelf, zodat je daarna relaties met een ander kunt aangaan. 

Je weet het misschien niet, maar liefde is een vaardigheid die je kunt aanleren. Als jij voor jezelf leert kiezen, kun je ontdekken hoe je jezelf klaarstoomt voor de liefde. Dan ga je zien dat je wel in staat bent om je te verbinden met een ander en dat ook jij een succesvolle liefdesrelatie kunt hebben.  

De Love Quest voor Singles helpt jou om:  

✅ Controle te krijgen over je eigen liefdesgeluk; 

✅ Te verbinden met jezelf én met een ander; 

✅ Jezelf klaar te stomen voor de liefde van je leven; 

✅ Om te gaan met bindingsangst, verlatingsangst of de angst om niet genoeg te zijn; 

✅ Afscheid te nemen van belemmerende geloofsovertuigingen; 

✅ Je ex los te laten en jezelf vrij te maken; 

✅ Je niet langer eenzaam, maar juist sterk te voelen (verbinding); 

✅ Met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. 

Dit programma van 365 Dagen Academy vindt online plaats en bestaat uit drie onderdelen: het verleden, het heden en de toekomst. Dankzij handige informatie en tips, maar ook middels praktische oefeningen, ontdek je meer over de liefde en over jezelf. 

365 academy review en korting Love quest singles

Wat kost de Love Quest voor Singles? 

Ga je met de Love Quest voor Singles aan de slag? Dan betaal je normaal gesproken €700. Nu is dat tijdelijk slechts €397. Wil je extra 365 Dagen Succesvol korting, voeg dan de kortingscode ‘groei10‘ toe aan je bestelling en scoor nog 10% extra voordeel! 

Bij dit programma ontvang je toegang tot de community, waar je andere singles ontmoet. Bovendien houd je een jaar lang toegang. Ben je niet tevreden dan kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Wel tevreden? Dan profiteer je van drie interessante bonussen:  

Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A’s (niet verplicht, wel heel leuk!) 

Bonus #2: De 13 stappen training voor een gelukkig en succesvol leven (t.w.v. €100) 

Bonus #3: Onlinetraining ‘Volwassen Liefde’, waarin je meer leert over omgaan met bepaalde angsten die jouw liefdesleven negatief beïnvloeden (t.w.v. €67).


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

9. 365 Academy – Superrelatie programma voor Singles

Ben jij single en weet je niet wat er telkens misgaat in de liefde? David de Kock en Arjan Vergeer hebben het Superrelatie programma voor Singles gemaakt, om singles zoals jij te helpen. Het is hét online programma om afscheid te nemen van het singleleven en in een mooie, liefdevolle en plezierige relatie te stappen. Dankzij dit 365 Dagen Succesvol programma leer je over jezelf én de liefde. En dat zorgt ervoor dat je een superrelatie kunt aangaan. Het is geen Superrelatie weekend, maar een online training met allemaal interessante lessen. Je doorloopt ze op je eigen tempo, zodat je je liefdesleven weer op nummer 1 zet en het geluk in de liefde (terug)vindt.

365 dagen succesvol superrelatie programma singles

Deze voordelen levert het Superrelatie programma voor Singles je op

✅ Maak jezelf vrij van oude pijn, verdriet en wrok;
✅ Buig angsten (zoals verlatingsangst en/of bindingsangst) om naar positiviteit en maak jezelf onweerstaanbaar aantrekkelijk;
✅ Leer mensen op een dieper niveau kennen, om geen tijd of tranen meer te verspillen als iemand niet bij je past;
✅ Je leert minder zelfafwijzing, schaamte en/of eenzaamheid te voelen;
✅ Je leer (weer) van jezelf te houden en in verbinding te zijn.

Aan de slag? Dit zijn de kosten voor het Superrelatie programma voor Singles

Het superrelatie programma van 365 Dagen Succesvol kost €86 per maand of €997 in één keer. Je kunt dus 365 Dagen Succesvol liefde korting scoren als je in één keer betaalt. Gebruik de kortingscode ‘groei10‘ voor nog eens 10% korting! Bovendien kun je de 100 lessen helemaal op je eigen tempo volgen. Je bent dus niet gebonden aan een Superrelatie weekend, maar je bepaalt zelf wanneer je de lessen volgt.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

10. 365 Academy – Superrelatie programma voor Stellen

Ben je wel al gezegend met een partner, maar willen jullie meer uit je relaties halen? Lopen bepaalde dingen niet zo lekker tussen jullie en zijn jullie toe aan een superrelatie weekend of online training die helpt? Het Superrelatie programma voor Stellen maakt jullie samen 365 Dagen Succesvol in de liefde! In 33 lessen met video’s en oefeningen krijg je inzicht in de liefde en mag je echte eye-openers verwachten. Ook worden er 4 persoonlijke werkboeken bijgeleverd met oefeningen die je kunt maken. Individueel en samen. Doe ook de krachtige begeleide meditaties van David de Kock over zelfliefde en verbinding, als je écht alles uit de online training wilt halen.

365 dagen succesvol superrelatie programma stellen

Dit mag je ervan verwachten

Dit 365 Dagen Academy programma levert de volgende voordelen op:
✅ Jullie leren het verleden loslaten,
✅ Jullie zullen meer zelfliefde ervaren en daardoor beter voor elkaar zijn (verbinding);
✅ Jullie zullen je gewaardeerd en geliefd voelen,
✅ Jullie zullen elkaar terugvinden en je verbonden voelen met elkaar;
✅ Jullie zullen samen een team vormen en in harmonie samenleven.

Superrelatie programma voor Stellen kosten

Nieuwsgierig geworden naar dit 365 Dagen Succesvol programma voor koppels? De kosten zijn €997 wanneer je in één keer betaalt. Het is ook mogelijk om per maand €86 te betalen. Gebruik de kortingscode ‘groei10‘ voor 10% korting op het Superrelatie programma voor Stellen.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

11. 365 Academy – Het 365 Jaarprogramma

Wil je je leven helemaal anders aanpakken? Het 365 Jaarprogramma is geschikt voor iedereen die meer geluk en plezier wil ervaren en minder stress. Ontdek hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je je relaties verbetert en hoe je alles uit je leven haalt. Dankzij deze 13 stappen methode krijg jij de touwtjes in handen en bepaal JIJ hoe jouw leven eruit komt te zien. Al 3.300 mensen gingen je voor en hebben ontzettend veel profijt gehad van dit 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma. 

Door de hectiek van het alledaagse leven is het soms moeilijk om echt te leven zoals je zou willen. Je hebt rekening te houden met allerlei situaties en mensen en je wordt soms meer geleefd dan dat je zelf écht leeft. Dankzij unieke videolessen en exclusieve meditaties in deze 365 Academy leer jij stap voor stap de regie over je leven terug te krijgen.  

Wat je nog meer leert dankzij het 365 Jaarprogramma

✅ Je leert weer ruimte voor jezelf te maken; 

✅ Je leert meer in verbinding en het moment te leven; 

✅ Je leert twijfels over jezelf los te laten; 

✅ Je leert weer vanuit je eigen kracht te leven; 

✅ Je leert hoe je je relatie kunt verbeteren; 

✅ Je leert hoe je jezelf meer kunt gunnen dan je momenteel hebt; 

✅ Je zal weer vol energie door het leven gaan; 

✅ Je gaat je eigen levensgeluk ontdekken. 

Na het 365 Jaarprogramma weet je weer wie je bent, wat je wilt en hoe je ervoor zorgt dat je je droomleven werkelijkheid maakt. Niet alleen gedurende een bepaalde periode, maar voor altijd. Daarbij leer je weer rekening te houden met je eigen behoeften en zal je je gezondheid, relatie, baan en inkomsten meer dan ooit waarderen. 

365 dagen succesvol master programma

Wat kost het 365 Jaarprogramma?

Normaal gesproken betaal je voor het 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma €2.000, maar tijdelijk geldt er 25% korting op de website. De verkoopprijs is daardoor €1.497 geworden. Vind je dat nog vrij veel geld? Voeg dan de kortingscode ‘groei10‘ toe aan je winkelmandje. Daarmee krijg je nog eens 10% extra korting! 

Je krijgt er een persoonlijk werkboek bij dat vol handige opdrachten staat. Ook vind je heel veel inspiratie in de video’s en audio’s die onderdeel zijn van het 365 Dagen Succesvol Masterclass. Je houdt een heel jaar toegang tot deze training én de besloten community en als kers op de taart ontvang je twee mooie bonussen. 

Bonus #1: Maandelijkse Live Q&A’s 

Bonus #2: Training ‘Leven zonder Stress’ (t.w.v. €600) 

Ben je na aankoop toch niet tevreden? Laat dat binnen 14 dagen weten aan 365 Dagen Succesvol en je krijgt je geld netjes terug.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

365 Dagen Succesvol – Diamond jaarprogramma

Heb jij het niet zo op onlineprogramma’s en volg je veel liever een écht programma, live, met échte mensen? Het 365 Dagen Succesvol Diamond programma is hét programma waar mensen laaiend enthousiast over zijn. Het is een 365 Dagen Succesvol jaarprogramma dat je helpt aan het leven dat jij wilt. Er komen onder andere coaching momenten aan bod, maar ook zweethut ceremonies (lees hier meer over een zweethut ceremonie) en er worden familieopstellingen achterhaald. Wat een familieopstelling is, lees je in mijn eerdere artikel. Tijdens dit programma zullen je hoofd, hart en ziel samenwerken om jouw levensgeluk te ontdekken. En dankzij de Diamond community heb je nooit meer het gevoel dat je er alleen voor staat.  

Als aanvulling op het 365 Dagen Succesvol offline jaarprogramma krijg je toegang tot het verdiepende online programma. Dan kun je na thuiskomst gewoon verdergaan waar je gebleven was. Zelfs wanneer de hectiek van het dagelijkse leven je weer om de oren slaat. Het 365 Dagen Succesvol jaarprogramma van 2022 is inmiddels bekend en zal 10 dagen duren. Je verblijft in een kleine groep midden in de natuur op een EagleLodges terrein (lees ook mijn EagleLodges review om meer te weten te komen) en volgt een intensief programma dat jou verder zal helpen. Wil je na afloop deelnemen aan de maandelijkse Live Q&A’s? Dan kan dat een heel jaar lang. Ook krijg je een jaar toegang tot het 365 Jaarprogramma en ontvang je korting op 365 Live Events. Extra bonus: magische meditaties, begeleid door Mr David himself

Het is het meest persoonlijke en krachtige programma van 365 Dagen Succesvol. Reken niet op luxe, gemak en comfort, maar wel op een hoop doorbraken. Ook hele ongemakkelijke. 

Wat kost het 365 Dagen Succesvol Diamond jaarprogramma? 

Schrijf je je tijdig in voor het nieuwe 365 Dagen Succesvol Diamond jaarprogramma? Dan betaal je geen €3.997, maar €3.297 aan 365 Dagen Succesvol kosten. Dat is al een mooie korting! Toch kan ik het nog een stuk mooier voor je maken, want ook op dit programma kun je de kortingscode ‘groei10‘ toepassen. Daarmee scoor je nog eens 10% extra korting! 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

365 Dagen Succesvol live events

Vind je die live events van 365 Dagen Succesvol veel interessanter dan de online varianten? Jaarlijks vinden er events plaats waarvoor je je kunt aanmelden. Wat dacht je van een Superrelatie Weekend of het Familieopstellingen Live event? 

1. Superrelatie weekend 

Wil jij op een leuke manier alles leren over de liefde en is het jouw doel om de allerleukste relatie te krijgen én te behouden? Of je nu single bent of een relatie hebt, het 365 Dagen Succesvol Superrelatie Weekend is the place to be. Tijdens dit Superrelatie weekend krijg je nieuwe inzichten over communiceren met je partner, maar ook over seksualiteit, intimiteit en andere manieren om je met elkaar te verbinden. Het is een live weekend waarvan je direct de effecten opmerkt. Na het Superrelatie Weekend kan jouw 365 Dagen Succesvol relatie niet anders dan slagen. Heb jij je 365 Dagen Succesvol liefde nog niet ontmoet? Tijdens dit weekend kun je ook live speeddaten met andere vrijgezellen! 

Het Superrelatie weekend is geschikt voor iedereen die: 

✅ Een succesvolle liefdesrelatie wil, maar nog niet weet hoe dat werkt; 

✅ Happy single is, maar nu toch wel iemand aan de haak wil slaan; 

✅ Een fijne relatie heeft en deze zelfs nog beter wil maken; 

✅ Nog niet gelukkig is in zijn/haar huidige relatie en graag verbetering ziet; 

✅ Twijfelt over zijn of haar huidige relatie en partner; 

✅ Verlangt naar meer plezier, verbinding en passie in het leven en de liefde; 

✅ Denkt dat liefde niet voor hem/haar is weggelegd; 

✅ Zich weleens eenzaam voelt in de liefde. 

Na dit Superrelatie Weekend ben jij 365 Dagen Succesvol in de liefde. Bekijk de website van 365 Dagen Succesvol om te zien wanneer het volgende 365 Dagen Succesvol Superrelatie Weekend plaatsvindt. Daar zie je ook wat de Superrelatie Weekend kosten zijn. Deze waren de afgelopen edities in elk geval €197. Met kortingscode ‘groei10‘ ontvang je nog eens extra 10% korting.

Superrelatie weekend ervaringen

Ben jij benieuwd naar de Superrelatie Weekend ervaringen van mensen die jou al voor gingen? Die heb ik voor je opgezocht. Het eerste voorbeeld gaat over Steef en Angelique, twee deelnemers aan het 365 Dagen Succesvol Superrelatie Weekend. Zij ontdekten tijdens dit weekend uit welke drie belangrijke onderdelen een relatie bestaat en dat zij er samen zorg voor moeten dragen dat die in balans blijven. Daardoor konden zij hun relatieproblemen aanpakken en hun relatie voorgoed veranderen. 

Patricia deed als single mee en ontdekte tijdens het 365 Dagen Succesvol Superrelatie Weekend wie zij is en wat zij in het leven wil. Ook van een partner! Dankzij deze inzichten is zij er nu echt klaar voor om iemand te ontmoeten. Het was voor haar niet alleen een leuk weekend, maar tevens de beste training persoonlijke ontwikkeling die zij kon krijgen. 

Ook Hans en Nadine boekten succes. Zij zijn als kersverse ouders de spanning in hun relatie langzaam kwijtgeraakt. Dankzij het Superrelatie Weekend vonden zij elkaar én de spanning weer terug en weten zij precies hou zij het leven leuk en uitdagend kunnen houden met elkaar. 

2. Familieopstellingen Live

Leef jij het leven dat je wilt leven of moet daar nog wel wat aan gesleuteld worden? Ervaar jij veel moeilijkheden en snap je niet waardoor deze ontstaan? Wellicht is dit ergens in je kindertijd al ontstaan en blijven die moeilijkheden ondertussen met je meegroeien. Daardoor kan het steeds meer invloed hebben op verschillende onderdelen van je leven en dat wil je natuurlijk voorkomen. Hoog tijd om de omstandigheden óf te accepteren zoals ze zijn, óf de verantwoordelijkheid erover te nemen en je leven te veranderen. 

Maar hoe werkt dat dan? Bij Familieopstellingen Live ontdek je hoe jij en de mensen binnen een systeem invloed op elkaar uitoefenen. Je gaat ontdekken waar jullie een plek innemen en je leert patronen te herkennen. Dat is belangrijk om inzicht te krijgen in de huidige situatie, maar ook om te ontdekken hoe je verandering kunt aanbrengen.  

Dit evenement helpt je om:

✅ Afscheid te nemen van belemmerende geloofsovertuigingen; 

✅ Afscheid te nemen van onnodig gedoe en problemen; 

✅ Grip op je leven terug te krijgen; 

✅ Te ontdekken waar je behoefte aan hebt; 

✅ Te begrijpen waarom een systeemopstelling is zoals hij is; 

✅ Inzicht te krijgen in jouw familiesysteem

✅ Het verleden los te laten. 

Al deze onderwerpen zijn vaak te herleiden naar je familie en de patronen die jullie met elkaar hebben. Hoog tijd om ze op te lossen. Met kortingscode ‘groei10‘ ontvang je 10% korting.

Voor ondernemers: 365 Business Tribe 

Speciaal voor ondernemers is er de 365 Dagen Succesvol: Business Tribe. Met de Business Tribe leer je van jouw bedrijf je droombedrijf te maken. De wereld is namelijk klaar voor jouw ideeën en voor jouw succes. Nu jij nog! Ontdek hoe je meer voor jezelf kunt creëren, anderen meer kunt helpen en meer geld kunt verdienen. Ga er echt voor als ondernemer, zodat je over een paar jaar tevreden terug kunt kijken op de 365 Business Tribe en had gewenst dat je eerder was begonnen. Ondernemen leer je niet op school. Wel bij 365 Dagen Succesvol. 

365 Dagen Succesvol ervaringen

Tijd voor wat algemene 365 Dagen Succesvol ervaringen. Zo had Jan-Willem last van bindingsangst, maar wilde hij wel graag een leuke relatie. Hij besloot met 365 Dagen Succesvol aan de slag te gaan en ontdekte dat hij eerst voldoende zelfliefde moest hebben. Pas dan kun je namelijk van een ander houden. 

Ook Esther schreef een 365 Dagen Succesvol review. Zij stond op een kruispunt in haar leven. Ze wist simpelweg niet meer welke kant ze op wilde gaan en besloot daarom met 365 Dagen Succesvol te starten. Daarna werd het pad een stuk beter zichtbaar en kon Esther weer vooruit. 

Wil je meer meningen over 365 Dagen Succesvol vergelijken, bezoek dan de website

365 Dagen Succesvol boeken 

Lees je graag? Bestel dan een 365 Dagen Succesvol boek, zoals het 365 Dagen Succesvol relatieboek. 

✅ Oneindige liefde bundel  

✅ 365 Dagen Succesvol Glimlach van een kind  

✅ De glimlach van een kind bundel  

✅ Oneindige liefde (365 Dagen Succesvol het relatieboek)  

365 Dagen Succesvol  

Bestel je rechtstreeks in de 365 Dagen Succesvol webshop, dan krijg je 10% korting met de kortingscode ‘groei10‘ op de trainingen en boeken! Let op: dit geldt niet voor de boeken die via bol.com of 365Vertellis te koop zijn.  

Luister je liever dan dat je leest? Probeer dan de 365 Dagen Succesvol podcast of laat je inspireren door 365 Dagen succesvol spreuken en 365 Dagen Succesvol quotes. 

Meest gestelde vragen

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het programma of de producten van 365 Dagen Succesvol? Lees gerust even verder. Ik heb de meest gestelde vragen alvast beantwoord! 

Hoe kan ik mij opgeven voor het 365 Superrelatie Weekend?

Jezelf opgeven voor het 365 Superrelatie Weekend doe je eenvoudig via de 365 Dagen Succesvol website. Daar kun je overigens ook tickets voor andere events van 365 Dagen Succesvol kopen. Kies voor persoonlijke ontwikkeling en draag bij om van Nederland het gelukkigste land te maken.

Waar vind ik de 365 Dagen Succesvol agenda?

Ben je benieuwd naar de data waarop bepaalde events van 365 Dagen Succesvol plaatsvinden? De 365 Dagen Succesvol agenda kun je altijd op de website vinden. Klik op het kopje ‘Events’ en ga naar ‘Alle Events’ om de data te bekijken. 

Kan ik 365 Dagen Succesvol korting krijgen?

Ja, je kunt zeker 365 Dagen Succesvol korting krijgen! Met de 365 Dagen Succesvol kortingscode die ik in dit artikel meerdere keren genoemd heb. Heb je die gemist, maar wil je alsnog een programma van 365 Dagen Succesvol bestellen met korting? Gebruik dan de kortingscode ‘groei10‘ bij het afrekenen. Daarmee betaal je 10% minder! Wordt 2022 ook jouw 365 Dagen Succesvol Verdiepingsjaar? 

Biedt 365 Dagen Succesvol garantie voor een gezonde relatie? 

Garantie bieden op een gelukkige relatie doet 365 Dagen Succesvol helaas niet, maar het is wel het allergrootste doel om jou weer van je relatie te laten genieten. Wil je meer weten over wat een gezonde relatie is en hoe je deze zelf krijgt? Lees dan het artikel dat ik er eerder over schreef. (1)


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘groei10’

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on 365 Dagen Succesvol | Review (2022) + Korting!

    Laat een reactie achter