In dit artikel

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

20 Dagen Suikervrij | Review + Korting en Ervaringen!

In dit artikel

20 dagen suikervrij? Gaat het jou lukken? Of ben je een echte zoetekauw en kun je maar moeilijk van al die lekkernijen afblijven?

Ria Kamelle ontwikkelde speciaal voor vrouwen in de overgang het boek 20 dagen suikervrij. Een initiatief om eenvoudig van je suikerverslaving af te komen.

De titel van haar boek luidt niet voor niets “Ontdek hoe jij ook binnen 20 dagen geen trek meer hebt aan zoet en één kledingmaat verliest zonder hongergevoel”


Klik hier voor korting op 20 dagen suikervrij

20 dagen suikervrij!? Dit kun je verwachten!

Wat is het toch moeilijk om al die zoetigheid te weerstaan, vooral vandaag de dag lijkt het allemaal steeds lastiger te worden. De supermarkten liggen bomvol producten met toegevoegde suikers en er zijn maar weinig producten waar geen geraffineerde suikers in zit.

Ondanks onze steeds gezonder worden levensstijl blijft toegevoegde suiker een vervelend probleem en de nummer 1 reden tot overgewicht. Vooral vrouwen in de overgang worstelen er mee, daarom ontwikkelde overgangsdeskundige Ria Kamelle dit boek.

In dit artikel ga ik je precies vertellen wat je kunt verwachten van dit boek en wat je kunt bereiken met dit boek:-)  Dit is wat je ongeveer kunt verwachten van dit review:

 • Wie is Ria Kamelle precies?
 • Waarom schreef ze dit boek?
 • Voor wie is 20 dagen suikervrij geschikt?
 • Wat houdt 20 dagen suikervrij precies in? (inclusief video)
 • Wat kun je bereiken met 20 dagen suikervrij?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met 20 dagen suikervrij?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je van Ria?
20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Ria Kamelle – Overgangsdeskundige

Ria Kamelle is allesbehalve van gisteren, ze schreef verschillende boeken en ontwikkelde verschillende trainingen voor vrouwen in de overgang. Onlangs schreef ik een compleet review over haar 50 recepten in 30 minuten en de kans is groot dat ik aankomende tijd meer producten van haar onder de loep ga nemen.

Ria Kamelle is namelijk een betrouwbare vrouw met een behoorlijke schare actieve fans, en fans, daar word ik altijd blij van. Ria is een vrouw van middelbare leeftijd en is door schade en schande wijs geworden om het zo maar te noemen.

Toen ze met haar overgangsperikelen langs een huisarts ging had ze het idee dat deze huisarts er maar weinig van begreep. Hier moeten meer vrouwen last van hebben dacht ze bij haarzelf, jaren later resulteert dit in een flink community van vrouwen uit heel Nederland en België en verschillende boeken:

Dat Ria behoorlijk populair is zien we aan haar 14.000 likes op Facebook en haar actieve community van vele honderden leden.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Voor wie is 20 dagen suikervrij?

20 dagen suikervrij is met name ontwikkelt voor vrouwen in de overgang, maar ook als je niet in de overgang zit is dit een uitermate geschikt boek om van je suikerverslaving af te komen.

Het mooie van dit boek is dat het maken van de suikervrij gerechten helemaal niet veel tijd kost en dat het daarmee dus ook erg geschikt is voor vrouwen die weinig tijd hebben.

Ik merk dat dit als erg positief word ervaren door de vrouwen die dit suikervrij dieet boek gebruiken. De meeste vrouwen hebben een druk gezinsleven, een baan en een druk sociaal leven.

 • Het suikervrije dieet boek is gericht op vrouwen in de overgang maar word ook erg goed ontvangen door vrouwen die niet in de overgang zitten.
 • 20 dagen suikervrij zorgt ervoor dat je binnen mum van tijd gerechten zonder geraffineerde suikers kunt maken zonder hiervoor uren in de keuken te hoeven staan.
20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Suikervrij eten!?

Voordat ik verder ga om dit product te reviewen wil ik toch nog even stilstaan bij het belang van suikervrij eten. Want wat gebeurt er precies in je lichaam als je geraffineerde suiker eet? En waarom is toegevoegde suiker zo slecht voor ons?

Naast het feit dat geraffineerde suiker je hormoonhuishouding verstoort, iets wat je juist tijdens je overgang niet wilt, is toegevoegde suiker ook nog eens verantwoordelijk voor de opslag van vet.

En het opslaan van vet, dat wil je als vrouw al helemaal niet, of je nou in de overgang zit of niet.

Als je toegevoegde suikers eet maakt je lichaam het hormoon insuline aan, insuline bevordert de vetopslag. Als je dus vaak suikerrijke producten eet maakt je lichaam voortdurend insuline aan, meer insuline dan je lichaam nodig heeft.

Dit overschot aan insuline zorgt ervoor dat je lichaam deze energie op gaat slaan als lichaamsvet.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Wat houdt 20 dagen suikervrij in?

Dat het eten van suikerrijke producten niet echt verstandig is weet je inmiddels, laten we nu maar eens kijken naar 20 dagen suikervrij. Want wat houdt het boek van Ria precies in? Wat kun je verwachten als met een suikervrije dieet aan de slag gaat?

Het boek bevat suikervrije maaltijden voor 20 dagen, voor elke dag vind je er uitgebreide informatie zoals ingrediënten lijsten en bereidingswijzen. De recepten uit het boek zijn eenvoudig klaar te maken en kosten daarom ook niet meer dan 20 minuten van je tijd.

Je treft in dit kookboek meer dan 50 verschillende recepten die naast het feit dat ze glutenvrij zijn ook nog eens toegankelijk zijn voor het hele gezin.

 • Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes voor 20 dagen
 • Gedetailleerde ingrediënten lijsten, bereidingswijzen en boodschappenlijstjes
 • De gerechten zijn eenvoudig klaar te maken en kosten niet meer dan 20 minuten van je tijd
 • Enkel recepten met natuurlijke suikers zoals vers fruit, volkoren granen, gezonde snacks en gezonde koolhydraten.
 • 50 verschillende recepten die geschikt zijn voor het hele gezin, geen dubbele maaltijden koken dus.

Bonussen 20 dagen Suikervrij

Naast het kookboek van 20 dagen suikervrij krijg je ook nog eens verschillende leuke bonussen kado.

Naar mijn mening zijn deze bonussen erg waardevol! Dit is wat je krijgt als je vandaag besluit om het 20 dagen suikervrij pakket aan te schaffen:

Bonus #1: Startersgids 20 dagen suikervrij (€19,-)

Als eerste krijg je de zogenaamde startersgids, deze startersgids bereid je optimaal voor op de ‘suiker detox

In dit boek ontdek je meer over het suikervrij dieet, wat doet het precies met je lichaam en waarom kun je het maar beter vermijden? Daarnaast vind je hier verschillende tips en tricks om suiker de baas te blijven ook al zal dat soms niet eenvoudig zijn. Het is soms erg verraderlijk om toch suiker te eten en wat is het verschil tussen natuurlijke suikers en toegevoegde suikers. Met deze startersgids weet je precies welke voeding suiker bevatten en welke gezonde koolhydraten je het beste tot je kan nemen.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Bonus #2: Suikervrij dranken (t.w.v. €10,-)

Ook in ons drinken zit enorm veel suiker verwerkt, je zou ze suikerhoudende dranken kunnen noemen. Wat kun je nou wel drinken en wat kun je maar beter laten liggen?

Dit boek laat je zien dat het relatief eenvoudig is om je eigen suikervrij dranken te maken als gezonde voeding.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Bonus #3: Suikervrij lekkernijen (t.w.v. €10,-)

Vooral in de lekkernijen hoek is het maar moeilijk om suiker te vermijden, in bijna alle lekkernijen vind je wel suiker. Deze derde bonus bij het suikervrij dieet laat je zien dat je super makkelijk zelf suikervrije producten maakt. Zo maak je met dit boek heerlijke:

 • Koekjes
 • Taartjes
 • Muffins
 • Cakes
 • Smoothies

Ook deze suikervrije lekkernijen zijn geschikt voor het hele gezin, het is om je vingers bij af te likken!

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Bonus #4: Facebook community (t.w.v. €19-,)

Wat is er leuker dan verhalen delen en inspiratie opdoen doormiddel van gelijkgestemden? Vrouwen die net als jou een einde willen maken aan hun suikerverslaving.

Deze vierde bonus van het suikervrij dieet geeft je gratis toegang tot de Facebook community.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Ga direct naar 20 Dagen Suikervrij!

Suikervrij eten? Wat kun je bereiken?

Maar wat kun je dan bereiken door suikervrij te eten? Allereerst zul je, je veel fitter en vitaler voelen. Suiker lijkt je misschien een opkikker te geven en ervoor te zorgen dat je een hoop energie krijgt, dat is slechts tijdelijk.

Suiker geeft je een tijdelijke boost en het heeft de vervelende eigenschap dat je er steeds meer van nodig bent. Daarnaast zorgt suiker er dus voor dat je lichaam een overschot aan insuline krijgt en daarom zal je lichaam deze insuline opslaan als lichaamsvet. (1)

20 dagen suikervrij zorgt er dus voor dat je van deze vervelende symptomen van suiker afkomt zonder dat je daar heel veel moeite voor hoeft te doen.

Daarnaast doet Ria de volgende uitspraak:

Volg mijn stappenplan van minder suiker eten en verlies 3-7 kilo overtollig lichaamsvet binnen 20 dagen

Een eerlijke belofte die absoluut niet onhaalbaar lijkt. Hoe vaak zie je van die loze beloftes als “Val 10 kilo af binnen 20 weken dankzij deze bewezen methode!”

20 dagen suikervrij ervaringen en reviews

Ik doe het, jij doet het, iedereen doet het. Reviews en ervaringen lezen van andere mensen die dit product al hebben aangeschaft. Want wat is er beter dan de mening van mensen die het boek al uitvoerig getest hebben en er mee aan de slag zijn gegaan.

Hieronder vind je enkele reviews van vrouwen die 20 dagen suikervrij gebruikt hebben om hun suikerverslaving voorgoed buitenspel te zetten.

Wat een verschil zeg! Naast het feit dat ik 4 kilo ben afgevallen binnen twee weken voel ik me veel beter dan ooit! -Marjanne 46 jaar-

Eigenlijk zit ik helemaal niet in de overgang maar ik was op zoek naar een manier om suikervrij te eten, wat een top boek! Gebruik het nog steeds dagelijks. -Lotte 29 jaar-

Ik was me er niet van bewust dat ik zoveel verkeerde suikers at, dit boek was echt een eye opener en ben al de nodige kilo’s kwijt! Bedank Ria! -Babette 48 jaar-

De reviews die ik online vind zijn voornamelijk positief gestemd, natuurlijk vind je hier en daar ook een negatieve uitlating maar als ik de positieve reviews tegen de negatieve reviews wegstreep mag dat bijna geen naam hebben.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Wat is de prijs?

De prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk, want wat betaal je als je besluit aan de slag te gaan met 20 dagen suikervrij?

Het totale pakket inclusief de bonussen kost €49,-

Ik vind dat een uitstekende prijs als je kijkt naar de inhoudt van het pakket, het bied je eigenlijk veel meer waarde dan het kost en dat is goed. Op deze manier zullen mensen tevreden zijn over het product en zich er goed bij voelen, goed gedaan Ria!


Klik hier voor korting op 20 dagen suikervrij

30 dagen bedenktijd

Naast de goede prijs krijg je ook nog eens 30 dagen de tijd om te kijken of dit iets voor je is. En de oplettende kijker heeft het al gezien, 20 dagen suikervrij valt binnen die 30 dagen. Je kunt het product dus van A tot Z uitproberen binnen de geld terug garantie termijn.

20 Dagen Suikervrij Review (2022) + Korting en Ervaringen

Conclusie 20 dagen suikervrij

Suikervrij eten is wat mij betreft een onderbelicht onderwerp, veel mensen hebben geen idee wat ze op dagelijkse basis naar binnen werken. Dit boek van overgangsdeskundige Ria Kamelle helpt je om op een eenvoudige manier van je suikerverslaving af te komen en daarbij de nodige kilo’s te verliezen.

Het boek is gericht op vrouwen in de overgang maar eigenlijk geschikt voor iedereen die ervan overtuigd is dat veel suiker niet in een gezonde levensstijl past. De ervaringen en reviews zijn veelbelovend en de prijs van 20 dagen suikervrij is uitstekend te noemen.

Wil je van je suikerverslaving af en op een eenvoudige manier afslanken? Dan kan ik je dit boek zeker aanraden!

Heb je vragen? Laat ze even achter onder dit artikel!

20 Dagen Suikervrij met Korting!?

20 Dagen Suikervrij maakt gebruik van een speciale kortingspagina, via onderstaande knop kom je meteen op deze pagina terecht!


Klik hier voor korting op 20 dagen suikervrij

Meest gestelde vragen over 20 Dagen Suikervrij

Heb je nog vragen over een suikervrije levensstijl of wil je meer weten over hoe je als beginner kunt starten met suikervrij eten? De beste tips, informatie over hoe snel je kunt afvallen en wat de effecten van 20 dagen zonder suiker op het lichaam zijn, vind je hieronder. Dit zijn de meest gestelde vragen!

Hoe snel kun je afvallen zonder suiker eten?

Afvallen door suikervrij te eten, kan al snel oplopen tot enkele kilo’s per week of maand. Als je suikervrij eet, kick je af van suikers en zal je minder de neiging hebben om te snoepen. Daardoor eet je minder en val je uiteindelijk af. Je kunt ongeveer een kilo per week afvallen, vooral aan het begin. Dat is dus vrij veel en snel.

Wat doet 20 dagen zonder suiker met het lichaam?

Als je 20 dagen zonder suiker leeft, zal je veel veranderingen opmerken in je lichaam. Allereerst blijft je bloedsuikerspiegel veel stabieler, waardoor je geen suikerdips meer ervaart. Dat betekent dat je energie gedurende de dag beter verdeeld is en daardoor zal je je fitter voelen. Ook stimuleert het de vetverbranding, waardoor je sneller kunt afvallen wanneer je 20 dagen suikervrij eet.

Wat zijn goede suikervrij eten tips voor beginners?

Wil je beginnen met suikervrij eten, dan is het handig om je als beginner in te lezen over dit onderwerp. Enkele tips die ervoor zorgen dat de start met een suikervrij eetschema beter zal verlopen, zijn de volgende. Zoek allereerst voldoende afleiding. Vooral in het begin moet je lichaam echt afkicken van een verslaving. Daarom is het verstandig om afleiding te zoeken, lekker naar buiten te gaan en in beweging te blijven. Ook helpt het om je doel scherp voor ogen te houden en alternatieven te zoeken voor de zoetige dingen die je voorheen at of dronk.


Klik hier voor korting op 20 dagen suikervrij

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on 20 Dagen Suikervrij | Review + Korting en Ervaringen!

Laat een reactie achter